Cisztaszűkítő

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #34038 Reply
  Bella
  Vendég

  Tisztelt Doktornő! Tisztelt Doktor Úr!

  Az alsó állkapcsomban egy nagy cisztát találtak, amelyet most még nem lehet műteni, először szűkíteni kell. A bölcsességfogamat kihúzták,, és a cisztaszűkítőt annak a helyére kaptam. Nehezen bár, de kezdem megszokni. Problémát jelent azonban a foggyökér helyének tisztán tartása., ahová a szűkítőt teszem. Az étkezések alkalmával (ha bent van a szűkítő, akkor is) telemegy ételmaradékkal ez a csatorna. Esténként már néhány alkalommal egy injekciós fecskendő segítségével vízzel átmostam az üreget, hogy kitisztítsam, mivel fogmosással nem sikerült. Ez a módszer helyes, vagy ne folytassam? Ha igen, mivel végezzem az öblítést?
  Indokolt-e a ciszta miatt az, hogy nagyon fáradékony, kimerült vagyok, és rengeteget tudok aludni? A torkom és a fülem is szokott fájni, ezt is a ciszta okozhatja?
  Tudnának-e ajánlani valamilyen természetes módszert,,gyógynövényt stb. amivel sikeresebbé tehetném a csont regenerálódását?
  Válaszukat köszönöm!
  Üdvözlettel, Nagy Bella

  #34064 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bella,
  A fecskendővel való öblögetés megfelelő, mely továbbra is szükséges. A Ca háztartásra érdemes figyelni ilyen esetekben, mely a csontosodási folyamatot segíti elő. Ezen gyógyulási folyamat hosszú, folyamatos ellátást igényel, melyet sürgetni sajnos nem érdemes.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Cisztaszűkítő
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft