Cirkon korona

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24485 Reply
  Boros Anikó
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő
  Olyan kérdésem lenne hogy felül a frontfogaim hiányoznak baleset miatt! Csontpótlást azt mondták hogy elől nincs lehetőség! Elől hány foghiányt tudnak pótolni cirkon fogból? Az orvosom azt mondta mivel implantot oda nem tud beültetni mivel nem elég a csont mennyiség, de lehet hogy cirkon hidat meg nem tud majd a technikus készíteni csak fémvázasat porcelán leplezéssel. Hány fognak a hiányát tudnak cirkon hiddal pótolni? Válaszát előre is köszönöm!

  #24490 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anikó,
  A leírtak alapján nem megállapítható, hogy pontosan hány foga is hiányzik, 2? 4? 6?. A cirkónium egy viszonylag erős, terhelhető fogpótlás, de tény, a kivitelezést nagymértékben befolyásolják a fizikai viszonyok, túl nagy foghézag esetén alapos mérlegelés szükséges.
  Javasolnék egy CBCT vizsgálatot, hogy konkrét képet kapjunk a csonthiányról, mi nem tartjuk kizártnak, hogy front régióba csontot pótoljunk. A mai korszerű technológia valamint implantológiai és csontpótló technikák már súlyos csontdefektusok esetén is biztosítanak lehetőséget stabil és esztétikus fogpótlások készítésére.
  Lehetőségeit konkrétan CT diagnosztikai és fizikai vizsgálatot követően lehet meghatározni.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Cirkon korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft