Bölcsességfog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11500 Reply
  Sándor
  Vendég

  Tiszteletem !

  Hétfőn jelentkezett nállam, hogy bal alsó fogam mögötti husos kidudorodás(fogra hasonlító) érzékennyé vált és fáj, másnap már arra ébredtem, hogy nem tudom fél centinél jobban kinyítani a számat. Amint nyítani probálom, vagy rágok annyira eröss fájdalmat érzek, hogy képtelen vagyok folytatni, folyamatosan érzem, hogy a szájízmom a balfelemen feszül, és egymagában sugárzó fájdalom kiséri . Lényegében nem is az esetleges bölcsességfog helyén érzem a fájdalmat, hanem a szájizmom fáj veszettűl. Sok helyen utánna olvastam és nem tudom, hogy most ez részleges szájizom bénulás vagy pedig bölcsességfog !?

  Múlt héten beteg voltam, meghűlés, eröss köhögés, láz, de torok fájás nem volt ! Vasárnapra jöttem helyre. Hétfőn ahogy írtam jelentkezett az érzékenység és keddre az izomfájdalom és a torok fájdalom is . Nem tudom, hogy mi lehet ! Nem elviselhetetlen a fájdalom egymagában, inkább erőssen kellemetlen, az evést nehezití meg és a beszédet, aludni tudok tölle, izomlazitó kenőcsöket kentem rá, eredménytelenek ! Magamról : 19 éves férfi, fogaim állapota azon az oldalon hibátlan .

  Válaszát előre is köszönöm !

  #11516 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Sándor!
  A bal alsó fog érintett, ez a megfogalmazás sajnos nem teljesen pontos ,de tekintettel az Ön által leírt panaszokra úgy gondolom mindenképp szükséges lenne klinikailag megvizsgálni az adott problémát, illetve egy diagnosztikus céllal OPT röntgent (panoráma röntgen) készíteni,mivel valóban lehetséges,hogy az adott oldali bölcsességfog okozza ezt a problémát (a szájzárat és a fennálló gyulladást). Indult most egy akciónk, amely éppen megfelelne Önnek, ingyenes röntgen diagnosztikás (OPT) konzultáció és fogászati szűrés. Szeretettel várjuk, Üdvözlettel, Dr. Dézsi Balázs

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft