bölcsességfog, kellemetlen íz

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #14128 Reply
  L.S.
  Vendég

  Tisztelt Doktornő /úr

  Néhány hónapja kellemetlen ízt érzek a bölcsességfogamnál, ha a nyelvemmel odaérek. Egyszer már ki lett tisztítva, voltak ott „zsebek, tasakok”. Ezek a tasakok eltűntek, viszont a kellemetlen íz megmaradt, és nem tudom eltüntetni. Szájszagomra sose volt panasz, szerencsére van kit megkérdezni.

  Köszönettel,

  #14131 Reply
  L.S
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Úr!

  Elfelejtettem feltenni a kérdésemet.
  Mit tudok tenni a kellemetlen íz ellenében?
  A másik kérdésem, hogy a barátnőm érezhette-e a bölcsességfogamnál található kellemetlen ízt?

  Köszönöm szépen,

  Üdv.

  #14139 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves LS!

  Köszönjük a türelmedet. Amíg a bölcsességfog nem tört elő teljesen, addig elképzelhető, hogy a kellemetlen íz még mindig a bölcsesség fog körülötti gyulladás miatt van (ami nem feltétlenül okoz minden esetben panaszt, de lehet, hogy attól még gyulladásban van). Amennyiben nem megfelelően helyezkedik el a bölcsességfog, és továbbra is panaszokat okoz, javasolt a fog eltávolítása.
  Érdemes „megmutatnod” a panaszt a fogorvosodnak, de ha gondolod használd ki a most futó akciónkat: ingyenes panoráma rtg-es diagnosztikával megnézzük hogy mi a helyzet a bölcsesség fogadnál. A barátnőd nem valószínű hogy bármit is érzett, ez inkább „csak” számodra kellemetlen. Fokozott szájhigiéniát javaslunk, használj hátul selymet, és szájvizet napjában többször is. Valamint irány a fogorvos. Üdv, Vdent.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: bölcsességfog, kellemetlen íz
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft