bölcsességfog eltávolitása

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21331 Reply
  Tímea
  Vendég

  Tisztelt doktor Ur/nő
  Ezen a héten kedden (2016.11.15) semmelweis egyetemen eltávolitották a jobb also bölcsesség fogamat. E -folyamat után ugy kuldtek el ,hogy irtak egy gyenge gyuladascsökkentőt es egy catafalant. Semmit sem mondva. Ugy hogy nekem aztmondtak akkor mikor idopontot kertem hogy egyszerre ketot fognak huzni (ez engem nagy megkonyebulessel toltott el hogy csak 2x kell beutaznom es 2x fog ugy fajni hogy azterzem leszakad az egesz arcom) sajnos meg fogszabajozos is vagyok.
  A lenyeg valojaban az hogy miutan kijottem a mutetrol az ilyetseg miatt ragyujtottam egy cigarettara hisz foggalmam sem volt hogy nem lehet. De talan az ilyetsegtol egyebkent is ragyujtottam volna. Aztan hazaertem es listerinel oblitettem ki a szamat minden eggyes dohanyzas utan egy rászokott ember nem tuggya igy elhagyni. De nagyon keveset cigiztem es minden eggyes alkalomal fogmosás es listerinnel valo oblogetes kovette. Ehez kepest akkorara duzadt a fejem masnapra hogy megijedtem magamtol a tukorben ez volt szerdan reggel. Hiaba szedek gyuladascsokkentot es fajdalomcsillapitot a fajdalom egyre erosebb es a dagadás sem akar lejebb menni most mit tegyek?

  #21338 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Tímea!

  Semmi ok az aggodalomra, teljesen normális, hogy most kezd beduzzadni úgy igazán. Most van a csúcspont, innen enyhülni fog. Az a kérdés, hogy antibiotikumot írtak -e fel, mert az ilyenkor szükséges. A sebet varrattal látták el, úgyhogy talán nem ártott az az egy öblögetés. Valóban most minimalizálni kell a dohányzást, ha lehet, el is hagyni erre a pár hétre.
  Jegelje, szedje a gyógyszereket. A varratszedés időpontjára készüljön kérdéslistával, az megkönnyíti a helyzetet, meg fog tudni mindent kérdezni, ami a húzással kapcsolatos.
  Ha nem javul egyáltalán, akkor ezt is említse meg!

  Nézzen szét honlapunkon! Sok információt talál a bölcsességfogakról.
  http://sanoral.com/sanopedia/category/szájsebészet.html

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: bölcsességfog eltávolitása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft