Bölcsességfog eltávolítása.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #49756 Reply
  Krisztina
  Vendég

  Tisztelt Dr. Úr!
  Azért fordulok Önhöz mert a tegnapi nap folyamán ki húzták a bölcsesség fogamat.2.5óra el teltével sem akart el állni a vérzés így vissza mentem a dokihoz aki ,ahogy ő fogalmazott dugót rakott bele. Majd ezt követően többszöri ráharapásra el állt a vérzés. Másnap reggel arra lettem figyelmes,hogy fehér foltok jelentek meg a seb körül. Bele világítva láttam meg, hogy a „dugó” sötét zöld és egy darabon lyukas ott is fehér. A sürgősségin írtak fel antibiotikumot. Viszont ami aggaszt, hogy nem tisztítoták ki.27 hetes kismamaként nagyon aggódom ,hogy nagy bajt okozok ezzel a babának. Legszívesebben vissza tekerném az időt.Jót akartam,hogy a várandóság miatt ne legyen gyulladásba a fogam inkább be vállaltam a húzás. Nem mellesleg az ügyeleten azt is mondták, hogy nagyon csúnyán lett el távolítva a fogam.
  Illetve ki van pirosodva az arcom. Hideg borogatom. Kicsit meg van duzzadva is. Ezzel segíthetem a gyógyulás. Milyen ételeket fogyaszthatok így,hogy be van gyulladva?
  Előre is köszönöm!

  #49768 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina!

  Törekedjen rá, hogy sima állagú, ne darabos ételeket fogyasszon, kerülje a terület szívogatását, zubogtatását, illetve ne fogyasszon tejtermékeket! Gondoskodjon a megfelelő szájhigiéniáról, de ne piszkáljon a sebbe!

  Mielőbbi jobbulást kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog eltávolítása.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft