Bölcsességfog eltávolítás utáni zsibbadás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30935 Reply
  Edina
  Vendég

  Tisztelt Doktor/nő!
  Olyan problèmám van, hogy szeptember 8-án a szájsebészeten feltárással eltávolították az alsó jobb oldali bölcsességfogamat. Azóta el van zsibbadva a jobb oldali alsó ajkam fele, mögötte a fogam, és ez alatt az áll részem. Olvastam, hogy ez lehet átmeneti, ès tartós is, remèlem nekem az előbbi történt.
  Ami a problémám, hogy a zsibbadás ellenére az elülső “zsibbadt” szemfogamba folyamatosan belehasít a fájdalom, ha úgy tartom a fejem, vagy szám, akkor iszonyú görcs féle érzés jelentkezik. Hasonló, mint amikor hideget iszik az ember és belenyilal a fogba. Sajnos jobban nem tudom megfogalmazni. Ez okozza a zsibbadásomat is, mert ha a jobb oldalamon fekszem, nagy mértékben csökken a zsibbadás. Elég nagy fájdalommal jár ez az állandó nyilaló érzés, a fejem és a fülem is fáj tőle. Mit tudok ezzel kezdeni?
  Egyébként a háziorvosom kiírt egy gyógyszert ez használhat valamit? (Milgamma neuro 100/100 mg bevont tabletta- reggel 1 szem)
  Várom válaszát.
  További szép napot! Edina.

  #30937 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Edina
  A milgamma megfelelő terápia a zsibbadás kezelésében. Viszont a nyilaló fájdalomérzet vizsgálatot igènyel, javasolnék röntgen és szakorvosi vizsgálatot
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog eltávolítás utáni zsibbadás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft