bölcsességfog eltávolítás

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27195 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  Tisztelt Szakorvos!

  A csatolt röntgen alapján Ön mit gondol, mennyire lesz bonyolult a jobb felső 8-as fog kihúzása/eltávolítása? Nagyon félek, ezért pontosan szeretném tudni, hogy mire számíthatok. Ha adna a várható beavatkozásról egy viszonylag részletes leírást, azért nagyon hálás lennék.

  Zsuzsa

  röntgen

  #27202 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsuzsa,
  A csatolt kép nem nagyítható, így annak konkrét kiértékelését nem tudjuk megtenni. Az viszont biztos, hogy szájsebészeten napi rutin szerint végzett fogeltávolításról beszélünk, melytől egyáltalán nem kell félnie. Szakorvos korrekt érzéstelenítés mellett pillanatok alatt végez a beavatkozással.
  Üdvözlettel:

  #27203 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  Nagyon köszönöm. Megpróbálom nagyíthatóan is feltölteni, hátha így jobb fog látszani.

  A válaszukat értsem úgy, hogy eléggé kint van a fog ahhoz, hogy ne kelljen szájsebészeti műtét az eltávolításához? Életemben nem féltem még ennyire.

  röntgen

  Köszönöm szépen,
  Zsuzsa

  #27204 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  röntgenkép

  #27205 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  A link: röntgenkép

  #27206 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsuzsa
  Talán igen, de ezt látatlanban megítélni nem lehet. Szakorvosnak rutin feladat, gyors és szakszerű teljesen fájdalommentes beavatkozásra számíthat
  Üdvözlettel

  #27213 Reply
  Zsuzsa
  Vendég

  Nagyon köszönöm a segítséget, biztatást. A mai napon megtörtént a dolog. 15 MÁSODPERC alatt szedték ki a fogam mindenféle rángatás vagy fúrás nélkül. Se nyomást, se semmit nem éreztem, gyakorlatilag azt mondhatom, hogy kellemes volt. 15 másodperc, ez azért nem semmi. És egy szuvas, kissé ferdén nőtt fogról beszélünk, ami az arc irányában nőtt ki, a szájüreg felőli része elég alacsonyan volt.

  Tudom, hogy a paranyulak el fogják olvasni ezt a topikot, hiszen én is elolvastam mindenkiét. Ezért innen üzenem a hozzám hasonló paranyulaknak, hogy az egész azon múlik, hogy milyen dokit választasz. Ha az orvosod nemcsak lediplomázott egyszer valaha, hanem azóta is folyamatosan továbbképzi magát, ha az orvosod 2017-ben már nem használ olyan fogalmakat, mint vésés és kalapálás, ha az orvosod nem sajnálja a pénzt a modern berendezésekre, és mindemellett nagy gyakorlata és tapasztalata van, akkor baj már nem érhet.

  15 másodperc fájdalommentesen. Jobb felső bölcsességfog kihúzása. Igen, így is lehet. Mindezt 14 ezer forintért egy ultramodern rendelőben egy hihetetlenül kedves és felkészült szájsebész kezei közt.

  Higgyetek az itteni válaszoknak. Tényleg van fájdalommentesség.

  #27224 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  🙂

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: bölcsességfog eltávolítás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft