Bölcsességfog, arcureggyulladás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30220 Reply
  Ferenczi Beáta
  Vendég

  Üdv.!
  1.5 éve cisztás gyulladt bölcsességfog húzáson estem át, pár nappal utána készült arckoponya Ct amiben a jobb oldali foghúzás oldalán retention cisztat 2*4cm és a középső orrkagyló mindkét oldalán kis kiterjedésu bulla-t állapitottak meg azt közölték el fog múlni, mert a beteg fogat már eltávolították és be is gyógyult ennek ellenére továbbra is fáj az arcuregem viz ömlött belőle és be van dugulva az orrom, pár hónap múlva április környékén szájsebészetre hívott CT-t csináltunk azt közölte még mindig látszik a jobb oldalon gyulladás, orrcseppet javasolt, de már másfél év eltelt és a panaszok megmaradtak, nem lehet hogy foggyökér maradt benne és azért nem múlik el a gyulladás vagy másik tömött fog okozza a gyulladást?
  A lelet amit készítettek a szájsebészeten nem került kiadásra de azt közölték nem másik fog okozta bár én nem látom a leírásban mi szerepel!

  U.F.B.

  #30224 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Beáta,
  Diagnosztikai felvétel kiértékelése nélkül kérdésére nem tudunk válaszolni. Viszont látatlanul is azt javasoljuk, hogy teljes fogászati kivizsgálás, szükség esetén fül orr gége szakrendelésre utalás lenne célravezető
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog, arcureggyulladás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft