Bölcsességfog

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24587 Reply
  Nagy-György Ágnes
  Vendég

  Tisztelt Cím!
  Bölcsességfog okozta problémával kapcsolatban lenne szükségem a segítségükre. Utolsó terhességem során nagyon megromlott a fogaim állapota, és sajnos azóta is több kezelés vált szükségessé. Az ínyem visszahúzódása (sorvadása?) sajnos úgy tűnik eléggé előrehaladott állapotban van. Az egyetlen amivel kapcsolatban a fogorvosom megnyugtatott, hogy nem én vagyok a „hibás” a dologért, mert szerinte a szájhigiéniám példás, valóban igyekszem is.Sajnos valószínűleg a genetikai hátterem sem túl szerencsés, apukámnak már 50 éves korában nem volt egy foga sem. Paradontológus szakorvoshoz küldött, CT-t csináltattak, több tasak is van a fogaim körül. A pillanatnyi problémám az, hogy az egyik bölcsesség fogam az utóbbi pár hónapban elég sok gondot okoz, amellett, hogy fáj, ami önmagában nem túl viselhető, sokszor érzem úgy, hogy a fülemre is ráhúzódik a gyulladás, nagyon elkezdett hullani a hajam (bár nem tudom, hogy ez lehet e ez miatt), fájnak az izületeim, ami eddig nem volt probléma, és a háziorvosom vetette fel, hogy esetleg nem lehet e a fog miatt.A fogászom készített egy röntgent róla, és azt mondja, hogy nem látszik semmi probléma. A kérdésem az, hogy ennek ellenére véleményük szerint nem lenne e mégis jobb, ha inkább ragaszkodnék az eltávolításához? Elnézést, ha kissé bonyolultan fogalmaztam, de előre is nagyon megköszönném a véleményüket. Üdvözlettel:
  Nagy-György Ágnes

  #24601 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ágnes,
  Klasszikus tünetegyüttes, melyet felsorolt egyértelműen a bölcsesség fog problémájára utal, ha ez még nem lenne elég, akkor a CT egyértelműen eldönti a kezelési tervet. A CT felvétel nem egyenértékű a panoráma röntgen felvétellel. Sok esetben panoráma felvételen észre sem vehető problémát a CT egyértelműen igazolja.
  Javasoljuk az Ön esetében a bölcsesség fog mihamarabbi eltávolítását.
  Üdvözlettel:

  #24608 Reply
  Mezei Árpád Gábor
  Vendég

  Tisztelt Címzett!

  Szeretném megkérdezni, hogy melyik fogkrémet ajánlja. Most jelenleg elmexet használok abból is pirosat es a zöldet (sensitive és repaid) használom felváltva. Ezek jo fogkrémek vagy van amit tud ajanlani. Előre is köszönöm szépen megtisztelő válaszát.

  #24625 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Árpád,
  Az Elmex egy régi jól bevált márka a magyar piacon. Ismert és népszerű is, sokak elégedetten használják. Amennyiben Ön elégedett a fogkrémmel, nyugodtan használja, ha bármilyen problémát tapasztal fogorvos a szájhigiéné, és a fogak, íny állapotának figyelembevételével ajánl Önnek személyre szabottabb terméket.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Bölcsességfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft