Bölcsességfog

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24368 Reply
  László Vivien
  Vendég

  Bölcsesség fogamból csak a gyökér van meg, fáj a bal felső,bal alsó és a jobb felső. Előbb kezdődött bal oldalon, majd átment a jobb oldalra, és felduzzadt. Szedek rá gyulladás csökkentőt már 3 hete,de a fájdalom vándorol a számba, hol bal-, hol jobb oldalt.
  Sőt, már nehézkes a beszéd és az evés is, mert a számat alig bírom kinyitni. Ilyen esetben mikor menjek foghúzásra? És fájni fog-e? Mert azt hallottam hogy gyulladásban van akkor nincs olyan érzéstelenítő ami elérzéstelenítené és ezért iszonyúan fájni fog.

  #24369 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Vivien,
  Most már ideje szakemberre bízni a problémát. Javaslom mielőbb keresse fel szakorvosát. Megfelelő érzéstelenítés mellett a beavatkozás fájdalommentes.
  Üdvözlettel:

  #24415 Reply
  Kovács Anikó
  Vendég

  Tisztelt Dr. Úr!
  Érdeklődnék hogy normális-e hogy alsóbölcsesség foghúzás után még 3 nappal is zsibbad elöl a szám, az ajkam, az állam, fáj és a középső fogak és fogíny is. Elég erőteljes lüktető fájdalom, mintha bevertem volna vagy húznák ki egyesével miközben hideg levegő éri. Tudom furán hangzik. Nem volt vágás, nem dagadt be sem. Csak előrébb húzódott a fájdalom a bölcsességfogtól.
  Mikor érdemes vissza menni vele a kezelőorvoshoz, esetleg milyen gyógyszert lehet rá szedni?
  Köszönöm előre is válaszát.
  Anikó

  #24424 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anikó,
  A bölcsességfog eltávolítását követően érzett fájdalom lehet normális. A zsibbadás és a egyéb panaszai kivizsgálása miatt javasolnám jelentkezzen fogorvosánál.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Bölcsességfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft