Bölcsességfog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11698 Reply
  Novotni Viktória
  Vendég

  Tisztelt Dr úr/Dr nő!
  Vasárnap este elkezdett enyén fájni a fogam, nem telt el 30perc és isszonyuan fájt. Oly annyira,hogy egész éjszaka nem aludtam. Másnap sem javult. Ezért elhatároztam, hogy felkeresem a fogorvosom.. így is tettem..
  A fogorvosom azt mondta, hogy semmi baj nincs, a fogaim szépek. A fájdalmat az okozza, hogy jönn a bal olalon jönn bölcsesség fogam, aminek a sarka már kint van! Kaptam rá GINGISOL PLUSZ ecsetelőt, de nem használ, és a fájdalom csillapitó sem és rettenetesen fáj.. nem tudok tőle aludni. Már a fejem is fáj tőle és a fuĺem is. Úgy érzem, mintha a többi fogam is fájna.
  Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy hogyan tudnám ezt a fájdalmat csillapizani?
  Meddig fog ezt tartani?
  Mennyi idő míg kibujik?
  Köszönettel: Viktória

  #11700 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Viktória!

  Ha ettől nem oldódott meg a probléma, akkor előfordulhat, hogy nem is a bölcsességfog okozza. Ha mégis azzal van baj, akkor mindenképpen alaposan át kell tisztítani és öblíteni a gyulladt területet, de ez csak rendelőben végezhető, így javaslom menjen vissza a fogorvoshoz. Röntgen felvétellel ellenőrizhető hogy a fog probléma mentesen ki tud e bújni, ami egyébként kb fél év. otthoni öblögetésre a corsodyle-t javaslom.
  Kitartást és gyógyulást kívánok, üdvözlettel, Dr. Begazy Lőrinc

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bölcsességfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft