bölcsesség fog tömés utáni fájdalom

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22271 Reply
  József
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Amiatt írok mivel ma délelőtt be lett tömve egy bölcsesség fogam ami már a fúrás után is okozott egy kis fájdalmat. Viszont most hogy megy ki az érzéstelenítő ha kicsit megnyomom v szívom az oldalát pl. nyeléskor erős nyilaló majd hamar elmúló fájdalmat érzek. Ez elfog múlni vagy menjek vissza még a héten?
  Mert igaz én ezt kihúzatnám ha pl. gyökér kezelni kellene mert annyit nem ér de ez a fájdalom sem jó… na meg ugye húzáskor benne van hogy sérüljön az előtte lévő tömése és olyankor ugye fizetni kellene azt is újra…

  #22279 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves József!

  A tömést követő pár napig normális lehet a fog időleges érzékenysége. Az eredeti szuvasság méretétől függ, hogy van-e kockázata a visszafordíthatalan fogbélgyulladásnak. Valóban bölcsességfogat nem gyakran érdemes gyökérkezelni a sajátos anatómiai jellemzői miatt. A fogeltávolítás során létrejött trauma valószínűsége úgyszintén attól függ, hogy mekkora a tömés.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #22280 Reply
  József
  Vendég

  Köszönöm szépen akkor még várom. Bár magától nem fáj csak ha az oldalát éri ez a hatás és elvileg nagyobb lyuk volt rajta de akkor várok még hátha..:)

  #22288 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Rendben, örülök, hogy segíthettem.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: bölcsesség fog tömés utáni fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft