Bölcsesség fog húzás után

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #47066 Reply
  Kitti
  Vendég

  Jó napot! 5 napja húzták ki a bölcsesség fogam, de rá 1 napra be is gennyesedett , és borzasztó fájdalmaim vannak. Vissza mentem az orvoshoz kitisztította, kaptam antibiotikumot is. Másnap reggel már újra fájt és a genny megint ott van. Semmilyen fájdalom csillapító nem segít, nem múlik el a fájdalom. Mikor fog elmúlni ez? A gyógyszer segít ezen, vagy mindennap fogok járni tisztítani és így hogy fog így be gyógyulni ha állandóan hozzá van piszkálva? Szedem a cataflamot a flectort bármit be veszek semmi sem hat, már nem bírom ezt a fájdalmat.

  #47074 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kitti!
  Az antibiotikumos kezelés és a tisztítás vélhetően segíteni fog a gyulladás megszüntetésében, de időre van szükség a panaszok teljes megszűnéséhez – a foghúzás utáni fogmeder gyulladás akár hetekig okozhat fájdalmas panaszokat. Azt javasoljuk, hogy tartsa továbbra is a kapcsolatot fogorvosával és tájékoztassa az állapotáról.
  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

  #47092 Reply
  Kitti
  Vendég

  Jó napot. Köszönöm a választ. Naponta járok tisztítására, szerencsere a fájdalom elmúlt. Viszont megint van benne egy kis genny, de màr a lyuk alig látszik, húzódik össze. Lesz bajom ha bent marad egy kicsi? Az antibionak 2 nap múlva vége. Dalacint kaptam 2 dobozzal, ön szerint kellene mèg egy doboz? Orvosom utazik el, más meg nem vállalja a tisztítást.

  #47094 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kitti!
  A seb akkor fog teljesen meggyógyulni, ha már nincsen a területen gyulladás, ezért is írta fel Önnek az antibiotikum kúrát a fogorvosa. Mivel – ahogy ön írta – minden nap jár hozzá, javasoljuk, hogy személyesen érdeklődjön a sebgyógyulás státuszáról és a gyógyszerek pontos alkalmazási idejéről, hiszen kezelőorvosa ismeri/látja a területet, ő kompetens ezen döntések meghozatalában.
  Jó egészséget kívánunk!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Bölcsesség fog húzás után
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft