Bölcsesség fog

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29164 Reply
  Szakács Gabriella
  Vendég

  Tisztelt Fresh24 Dental!
  Egy egyszerű kérdéssel fordulnék Önökhöz:
  Kilazult, enyhén mozgó bölcsesség fog eltávolítása mennyire sürgős beavatkozást igényel?
  Illetve minden esetben szükséges az eltávolítása?
  Amennyiben elkerülhetetlen és nem tűr halasztást a beavatkozás, akkor Önök meg tudják-e oldani vagy szájsebészeti szakértelemre van szükség hozzá?
  Kicsit túllőttem az egy egyszerű kérdésen, így utólag visszaolvasva 🙂
  Köszönöm előre is a választ!
  Üdv:
  Szakács Gabriella

  #29171 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gabriella
  A kilazult, enyhen mozgó fog ellátása mihamarabb szükséges, hiszen bakteriális fertőzés és egyéb szövődmények kialakulásához vezethet a fog állapota.
  Bölcsesség fog eltávolítását indokolt esetben ajánljuk, ilyen pl a fog rendellenes elhelyezkedése, szuvassága, gyulladása stb.
  Bölcsesség fog esetében mi is javasoljuk a sebészeti konzultációt. Látatlanul utolsó kérdésére egzakt válasz nem adható. Bölcsesség fog eltávolításánák okvetlen szükséges a diagnosztikai vizsgálat, annak kiértékelése.
  Üdvözlettel

  #29183 Reply
  Bálint
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Egy olyan problémám lenne, hogy kb. 1-1,5 hónapja húzták a jobb alsó bölcsesség fogamat. Egy hét után szépen elmúlt a fájdalom, de most egy hete ismét elkezdett fájni a helye és lüktetni. Ez leginkább evés illetve sportolás közben jelentkezik. Esetleg tudna segíteni, hogy mitől lehet ez, voltak e már hasonló tapasztalatok? Válaszát előre is köszönöm!

  #29184 Reply
  Bálint
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Egy olyan problémám lenne, hogy kb. 1-1,5 hónapja húzták a jobb alsó bölcsesség fogamat. Egy hét után szépen elmúlt a fájdalom, de most egy hete ismét elkezdett fájni a helye és lüktetni. Ez leginkább evés illetve sportolás közben jelentkezik. Esetleg tudna segíteni, hogy mitől lehet ez, voltak e már hasonló tapasztalatok? Válaszát előre is köszönöm

  #29203 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bálint
  Diagnosztikai és orvosi kontrollvizsgálatot javaslok. Latatlan sajnos nem tudunk segíteni, elképzelhető egy bakteriális fertőzés, de lehet egy másik fog betegsége is a tünetek oka.
  Üdvözlettel

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Bölcsesség fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft