bölcseségfog

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29534 Reply
  Aranyász gergő
  Vendég

  Tisztelt Dr úr/nő kedden eltávilototák a felső bölcsesség fogam
  kérdésem a következő lenne normális hogy ennyire fáj a seb? a fogorvosom azt mondta hogy nincs se begyulladva se elfertözödve, sajnos fájdalom csillapitoval fekszek kelek normális az ekkora fájdalom? a fog ellég nagy volt, a választ elöre is köszönöm.

  #29544 Reply
  Melinda
  Vendég

  Szia
  Bocsi csak láttam a problémád, és gondoltam megosztom veled a tapasztalatomat.
  Nekem május végén műtötték ki a jobb felső bölcsesség fogamat, mert rötgen után vették észre, hogy szegény totál vízszintesen nő és már elérte az utolsó fog gyökerét!
  Első nap semmi baj nem volt, még dicsekedtem is, hogy fuuu ez milyen semmiség és hogy ezen mit rinyálnak olyan sokan!
  Hát igen reggel arra keltem, hogy a jobb arcom kb háromszor akkora mint a másik és valami kegyetlen fájdalmat éreztem!!! Be is lázasodtam a második harmadik napon! Egy hétig szedtem napi öt- hat kataflan V-t ( receptre kiírják) és míg a gyógyszer hatása tartott addig elviselhető volt! Ja és minden órában 20 percet jegeltük!
  Tizedik nap varrat szedés után ( ami nekem nagyon fájt, és ki se akart jönni) megkönnyebbülést éreztem, de még mindig érzékeny és nem telik el úgy nap, hogy ne éreznék fájdalmat, persze már sokkal enyhébb!
  Remélem tudtam segíteni!
  Üdv: Melinda

  #29576 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Gergő,
  Sajnos a fájdalom normálisnak mondható. Amennyiben fogorvosa a kontrollvizsgálat alkalmával semmilyen gyulladásra, felülfertőzésre utaló jelet nem talált, így a fogmeder kezelése nem szükséges. A bölcsesség fog eltávolítása utólag minden esetben fájdalommal jár, mely lehet akár elhúzódó folyamat is. Javallat a fájdalomcsillapítás és a fokozott szájhigiénés protokoll betartása
  Üdvözlettel:

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: bölcseségfog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft