Betömött bölcsességfogtól arcidegfájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #26551 Reply
  Myrtil Berger
  Vendég

  Tisztelt doktor úr, doktornő!
  Kérdésem a következő lenne: egy ápriliban betömött (de nem kiidegelt) és eddig (6 hónap) panaszmentes bölcsességfog okozhat-e hiretelen az egész féloldali arcra kiterjedő fájdalmat? Eddigi háziorvosi diagnózisom: övsömör miatti neuralgika. Ez pedig krónikus és erős fájdalommal fog járni bármennyi ideig, akár örök életemre. Ha ki lenne húzva ez a bölcsességfogam, akkor vajon mégis megszünne-e ez a féloldalra sugárzó erős fájdalom? (Persze tudom, nem azonnal, de egy idő után.) A fájdalom párhuzamosan jelent meg egy ajaki és a szájban is panaszt okozó herpesz kitörésével. A herpesz seb maga már eltűnt, se az ajkamon se a szájban már nincs nyoma sem. Az erős fájdalom megmaradt, sőt erősödött.

  Tiszteletel
  Myrtil Berger

  #26559 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Myrtil
  A neuralgikus fájdalom együk érdekessége, hogy máshol is jelentkezhet, mint ahol képződik, vagyis kisugározhat, mely fájdalom rohamokban jelentkezik, vannak tünetmentes időszakok.
  Érdemes vizsgálni a bölcsesség fogat. Amennyiben annak állapota romlott, okozhat nagyon erős, az ön által is felsorolt fájdalmakat. Fogászati és diagnosztikai vizsgálatot
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Betömött bölcsességfogtól arcidegfájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft