Bentmaradt fogszilánk

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27157 Reply
  Varga Dorka
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!
  November 22-én húzták ki a fogamat, két napja vettem észre, hogy a számban a kihúzott fogam ínyével szemben egy herpesz szerű pattanás jött ki. Ma a nyelvemmel megtapintottam és úgy éreztem, mintha egy fogszilánk lenne ott. Lehetséges hogy ott maradt egy kis darab, vagy csak a gyulladás miatt van? Ugyanis a foghúzás után az ínyem felduzzadt. Érdemes lenne visszamennem a fogorvosomhoz vagy kilökődik magától?
  Válaszát előre is köszönönöm!

  #27164 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dorka
  A leírtak alapján inkább fogászati kontrollvizsgálatot javasolnék. Szilánk a sebből kerülhet esetleg elő, nem azzal szemben.
  Üdvözlettel

  #27174 Reply
  Varga Dorka
  Vendég

  Nem a sebbel szemben van, ott a herpesz szerű pattanás és az ínyemen található a darab, közvetlenül a seb mellett. Elnézést kérek, hogy rosszul fogalmaztam! Válaszát nagyon szépen köszönöm!

  #27181 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dorka,
  Tünetei fertőzésre utalnak, keresse fel fogorvosát.
  Üdvözlettel:

  #44884 Reply
  Kiss petra
  Vendég

  Jonapot 5 napja volt szajsebeészeti műtetem altatasban tob fogamat huztak es cisztat szedtek ki. De vishont fogmosas utan neztem a foghejet azt hittem h kaja maradek az a feher de hozzaertem tiszta kezel es kemeny csont darabnak tünik v szilank. 18an megyek kontrolra. Köszönöm

  #44949 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Petra
  Elképzelhető, hogy csontszilánkot érzékel, mely épp távozóban van a fogágyból. Ezzel további teendő panaszmentesség esetén nem szokott lenni. A kontrollvizsgálaton a kollega eldönti szükséges e annak eltávolítása.
  Üdvözlettel:

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Bentmaradt fogszilánk
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft