Beletört fog gyökér , aggodom!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45295 Reply
  Kovács lili
  Vendég

  Üdvözlöm! 34 èves vagyok, Foghuzaskor a doki beletörte a fogam a gyökere azóta is bent van ,ennek kb 2,5 éve. Milyen következménye lehet a bent maradt fog gyökérnek…? Azóta már tört le belőle stb…. Illetve több fogam is van amit nem fogorvos tört bele hanem magától lyukadt ki és tört le és a gyökér benne van. Nem fájnak a bent maradt gyökerek , viszont az álkapcsom néha gyengén fáj , Mit okozhat a doki alltal 2,5 éve beletört gyökér ? Fájhat az miatt az álkapcsom..?
  Válaszát előre is köszönöm.

  #45304 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lili,
  A bentmarad foggyökerek, ha még panaszmentessek is jelenleg okvetlen kezelendők. Okozhatnak gyulladást, és egyéb olyan más szervi panaszt is, mely látszólag nincs összefüggésben velük. Javasoljuk a fogászati vizsgálatot és konzultációt, mely alkalommal egzakt képet kap a fogászati státuszáról, és készülhet egy kezelési terv is, a lehetséges kezelésekről.
  Üdvözlettel:

  #45608 Reply
  Aliz nemeth
  Vendég

  Üdvozlom!
  Ma voltam fogorvosnál aki sajnos nem tudta kiszedni a bolcsesseg fogam egyedul a gyokeret hagyta benne , olyan kerdesem lenne ,hogy addig lehet normálisan enni? illetve ,hogyan oblogessem ki?

  #45643 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Alíz! A foggyökér eltávolítása mielőbb történjen meg a további panaszok elkerülése érdekében, addig is kímélje a területet! Jó egészséget kívánunk!

  #49514 Reply
  Evelin
  Vendég

  Jó napot!

  Érdeklődnék, hogy vasárnap múlt kb 2 hete, hogy kihúzták a fogamat az ügyeleten és akkor hallottam egy recsenés,de nem törődtem vele! Csak most kezdem egyre jobban érezni, hogy fáj és gyulladt is! Mit tegyek? Hová menjek így vele? Mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat? Válaszát előre is köszönöm!

  #49525 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Evelin!

  Látatlanban nem tudjuk Önnek megmondani, hogy mi lehetett a hang amit hallott és hogy jelenleg mi okozza a panaszait. Javasoljuk, hogy menjen vissza ahhoz a fogorvoshoz, aki a fogat húzta, így egy kontrollvizsgálat keretében röntgen-, vagy CT vizsgálattal is ellenőrizhetik, hogy minden rendben van-e és megfelelően megy végbe a gyógyulás.

  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Beletört fog gyökér , aggodom!
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft