Beletört fog gyökér , aggodom!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45295 Reply
  Kovács lili
  Vendég

  Üdvözlöm! 34 èves vagyok, Foghuzaskor a doki beletörte a fogam a gyökere azóta is bent van ,ennek kb 2,5 éve. Milyen következménye lehet a bent maradt fog gyökérnek…? Azóta már tört le belőle stb…. Illetve több fogam is van amit nem fogorvos tört bele hanem magától lyukadt ki és tört le és a gyökér benne van. Nem fájnak a bent maradt gyökerek , viszont az álkapcsom néha gyengén fáj , Mit okozhat a doki alltal 2,5 éve beletört gyökér ? Fájhat az miatt az álkapcsom..?
  Válaszát előre is köszönöm.

  #45304 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lili,
  A bentmarad foggyökerek, ha még panaszmentessek is jelenleg okvetlen kezelendők. Okozhatnak gyulladást, és egyéb olyan más szervi panaszt is, mely látszólag nincs összefüggésben velük. Javasoljuk a fogászati vizsgálatot és konzultációt, mely alkalommal egzakt képet kap a fogászati státuszáról, és készülhet egy kezelési terv is, a lehetséges kezelésekről.
  Üdvözlettel:

  #45608 Reply
  Aliz nemeth
  Vendég

  Üdvozlom!
  Ma voltam fogorvosnál aki sajnos nem tudta kiszedni a bolcsesseg fogam egyedul a gyokeret hagyta benne , olyan kerdesem lenne ,hogy addig lehet normálisan enni? illetve ,hogyan oblogessem ki?

  #45643 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Alíz! A foggyökér eltávolítása mielőbb történjen meg a további panaszok elkerülése érdekében, addig is kímélje a területet! Jó egészséget kívánunk!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Beletört fog gyökér , aggodom!
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft