Begyulladt gyökérkezelt fog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31873 Reply
  Bea
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  December 22-én reggelre egy korábban már gyökérkezelt alsó rágófogam elkezdett fájni. Mivel Miskolcon magánfogorvost nem találtam – sajnos Önöket sem -, így az Avasi ügyeletre mentem, ahol a fogat és a gyökércsatornát kitisztították, majd egy gyógyszeres vattával tömték be. A fogam azóta is nagyon fáj, az állkapcsomon duzzanatot érzek, fájdalomcsillapító nélkül már a nyelés is fájdalmas.
  Az orvos mielőbbi röntgent javasolt, így első kérdésem az lenne, hogy december 27-én rendelnek-e és kaphatnék-e időpontot. Ezen felül szeretnék érdeklődni, hogy tudok-e még bármi mást tenni most az ünnepek alatt, hogy a fájdalom enyhüljön? Voltaren Dolo-t szedek, mivel abban van gyulladáscsökkentő is, de félek, hogy ez kevés.

  Mielőbbi segítő válaszát előre is köszönöm!

  #31875 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bea
  27-én rendelőnk 10 órakor nyit, időpontot akkor tudunk Önnek adni. Addig is, ha módjában áll a vattát jó lenne eltávolítani, a gyökércsatorna nyitva tartása fontos, hogy a váladèk ürülni tudjon, a leírtak alapján antibiotikumra lehet szükség. Az alvási ügyelet 14 óráig fogad pácienseket, a továbbiakra tekintettel a holnapi napon tudjuk önt fogadni
  Udvozlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Begyulladt gyökérkezelt fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft