Bedurrant fog

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #39205 Reply
  Szabi
  Vendég

  Tisztelt Hölgyem /Uram!

  Evésnél úgy érzem, hogy nagyon bedurran az egyik fogam. Nem fáj, de érzem az arcüreg felől a nyomást, bizsergő, nyomó érzés van az arcom jobb felén az arcüreg felől, néha a fejem is megfájdul. Ha nem rágok a jobb oldalon, pár nap múlva elmúlik. Amint elkezdek rágni, a probléma visszajön…
  Mitévő legyek?
  Válaszát előre is köszönöm!

  #39214 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szabi,
  Vélhetően a fogbél érzékenységét tapasztalja, melynek következménye lehet a fogbélgyulladás. Ennek kezelése a gyökérkezelés lenne.
  A jelenleg kialakult járványügyi helyzetben a fogászatoknak csak és kizárólag akut-, életveszélyt elhárító ellátás folytatására van lehetősége, vagy antibiotikus kúra lefolytatására tehet javaslatot kezelőorvosa.
  Üdvözlettel:

  #39254 Reply
  Szabi
  Vendég

  Köszönöm válaszukat!

  Voltam fogorvosnál, kaptam Dalacin 300mg tablettát(16db), amiből 3×1-et kell szednem. Kocogtatásra egyik fogam sem volt érzékeny. Az orvos szerint túlterhelődés okozza a panaszaimat. Nincs 2 napja, hogy szedem. Mikor várható javulás? Felerősítheti a tüneteket kezdetben a gyógyszer?

  Köszönettel:

  Szabi

  #39258 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szabi
  Az antibiotikum hatását 72 óra elteltével fejti ki érezhetően. Addig a tünetek erősödhetnek, mely nem tekinthető az antibiotikum hatásának.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Bedurrant fog
Saját információk:




Item added to cart.
0 items - Ft