BDP kivehető fogsor

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42621 Reply
  Zoltán
  Vendég

  Kedves Doktornő/DoktorÚr! A véleményét szeretném kérni a BDP kivehető fogsorral kapcsolatban,egyáltalán mi ez ,és mi a különbség a hagyományos kivehető fogsorhoz képest,előre is köszönöm válaszát,üdv Zoltán

  #42733 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zoltán,
  BPS fogsor teljesen más szemléletet igénylő fogsorkészítés, a fogsor tapadását tudja sokkal precízebben és pontosabban megvalósítani, mellyel egy viszonylag kevés csontállománnyal rendelkező páciensnek is egy magas esztétikai értékekkel rendelkező, viselhető, funkcionálisan abszolút megfelelő fogpótlás készíthető.
  Üdvözlettel:

  #47958 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  A kérdésem az,hogy engem nagyon zavart a volt protézisem hányingerem volt tőle,klaffogó beszéd,maga a szájpadlásrész okozta a hányingert.Kérdés szájpadlás nélküli fogyott is lehet csinálni ami nem mozdul el a BPS technológiával?

  #47959 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  A kérdésem az,hogy engem nagyon zavart a volt protézisem hányingerem volt tőle,klaffogó beszéd,maga a szájpadlásrész okozta a hányingert.Kérdés szájpadlás nélküli protézist is lehet csinálni ami nem mozdul el a BPS technológiával?

  #47982 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária!

  A BPS technológia sem alkalmas a szájpadlás nélküli protézishez, ilyen típusú fogpótlást kizárólag implantátumokkal lehet rögzíteni.
  Minden jót kívánunk!

  #47983 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

  Akkor a következő kérdés,hogy egy teljes felső fogait implatátummal mennyibe kerülne és mennyi idő alatt készül el?

  Tisztelettel: Döme Mária

  #47988 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária
  Kérdésére korrekt válasz látatlan nem adható. Egy szájüregi rehabilitáció során több szempontot figyelembe véve kell az ön számára legmegfelelőbb megoldást választani, melynek ára szintén ezen paraméterek figyelembevételével változik, ahogyan a kezelési idő is. Javasolnék önnek egy személyes konzultációt, mely alkalommal elvégezve a szükséges diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot konkrét kezelési tervet és árajánlatot adunk.

  Üdvözlettel

  #51441 Reply
  Kovács Mária
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/ Doktorúr!
  Egyik helyen BDP, másik helyen BPS kivehető múfogsort írnak, kérdésem az lenne van- e kettő között külömbség?? Másik kérdésem minden fogam el lesz távolítva, húzás után mikor helyezhető a szájüregbe?? /3 hó várakozás elég a gyógyulásra??/ Nagyon köszönöm válaszát, szép napot kívánok!!! Mária

  #51447 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária!

  Vélhetően ön a BPS műfogsorra gondol, ez a helyes megnevezés. Teljes fogatlanság esetén alkalmazható ez a típusú műfogsor, ha fogeltávolításra is szükség van, akkor általában ideiglenes fogsort kap a teljes gyógyulásig, ami 3 hónapot vesz igénybe.

  Minden jót kívánunk! 🙂

  #51454 Reply
  Kovács Mária
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
  Köszönettel vettem válaszát kérdésemre!!Még szeretnék Öntől kérdezni: BPS fogsort valóban vákum fogja, azért ragasztani nem kell!! Éjszakára ki kell- e venni? Szükséges- e az ideiglenes fogsor, vagy félrevonulva várjak 3 hónapot, mert úgy biztosabb a gyógyulás, na meg persze anyagilag sem mindegy. Elnézést, de szeretnék tanácsot kérni Öntől, mivel biztos akarok lenni a dolgomban. Várom ismételt válaszát melyet nagyon megköszönök. Csodás napot Önnek: Mária

  #51466 Reply
  P. Dubinszkaja Larisza
  Vendég

  Kedves szakértő (fogtechnikus)! A kivehető alsó fogsóromon 3 szor végeztek korrekciót . Mindegyik újabb beígetéssel (sütéssel?) jàrt. Attól tartok, hogy a többszoros magas hőmérséklet hatásara a műanyag fogsor és műíny bázis veszíthette a tartósságábol. Válaszára várva tisztelettel P.Dubinszkaja Larisza.

  #51468 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Larisza!

  Állításra valóban szükség lehet műfogsorok esetében, hiszen idővel változik az állcsont anatómiai paramétere. A korrekciók elvileg nem változtatják meg az anyag minőségét, de fogorvosa bizonyosan garanciát is vállal az elkészült munkára.

  Minden jót kívánunk!

  #51475 Reply
  Kovács Mária
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
  Véleményét szeretném kérni, hogy minden fog eltávolítása esetén igénybe vegyem- e az ideiglenes fogsort, vagy várjam a teljes gyógyulást? BPS fogsort valóban vákum tartja-e, ragasztani vajon kell-e a rögzitéshez, nem szívja-e a szájpadlást, illetve éjszakára ki kell- e venni? Hálásan megköszönöm válaszát, szép napot! Mária

  #51482 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária!

  BPS fogsor mellett nem szükségszerű a ragasztó használata, de nem zárja ki azt. Éjszaka viselheti, amennyiben kényelmesnek érzi.
  Azt pedig kizárólag Önnek kell eldöntenie, hogy meg tudja-e oldani 3 hónapig fogsor viselete nélkül a mindennapokat.

  Minden jót kívánunk! 🙂

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: BDP kivehető fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft