BDP kivehető fogsor

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42621 Reply
  Zoltán
  Vendég

  Kedves Doktornő/DoktorÚr! A véleményét szeretném kérni a BDP kivehető fogsorral kapcsolatban,egyáltalán mi ez ,és mi a különbség a hagyományos kivehető fogsorhoz képest,előre is köszönöm válaszát,üdv Zoltán

  #42733 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zoltán,
  BPS fogsor teljesen más szemléletet igénylő fogsorkészítés, a fogsor tapadását tudja sokkal precízebben és pontosabban megvalósítani, mellyel egy viszonylag kevés csontállománnyal rendelkező páciensnek is egy magas esztétikai értékekkel rendelkező, viselhető, funkcionálisan abszolút megfelelő fogpótlás készíthető.
  Üdvözlettel:

  #47958 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  A kérdésem az,hogy engem nagyon zavart a volt protézisem hányingerem volt tőle,klaffogó beszéd,maga a szájpadlásrész okozta a hányingert.Kérdés szájpadlás nélküli fogyott is lehet csinálni ami nem mozdul el a BPS technológiával?

  #47959 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  A kérdésem az,hogy engem nagyon zavart a volt protézisem hányingerem volt tőle,klaffogó beszéd,maga a szájpadlásrész okozta a hányingert.Kérdés szájpadlás nélküli protézist is lehet csinálni ami nem mozdul el a BPS technológiával?

  #47982 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária!

  A BPS technológia sem alkalmas a szájpadlás nélküli protézishez, ilyen típusú fogpótlást kizárólag implantátumokkal lehet rögzíteni.
  Minden jót kívánunk!

  #47983 Reply
  Döme Mária
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

  Akkor a következő kérdés,hogy egy teljes felső fogait implatátummal mennyibe kerülne és mennyi idő alatt készül el?

  Tisztelettel: Döme Mária

  #47988 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mária
  Kérdésére korrekt válasz látatlan nem adható. Egy szájüregi rehabilitáció során több szempontot figyelembe véve kell az ön számára legmegfelelőbb megoldást választani, melynek ára szintén ezen paraméterek figyelembevételével változik, ahogyan a kezelési idő is. Javasolnék önnek egy személyes konzultációt, mely alkalommal elvégezve a szükséges diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot konkrét kezelési tervet és árajánlatot adunk.

  Üdvözlettel

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: BDP kivehető fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft