Azonnali terhelésű implantátum utáni fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45083 Reply
  Kemenes Adam
  Felhasználó

  Tisztelt Dr Úr!
  Szeptember 30.-án eltávolították a rosszul gyökérkezelt (állutas) jobb felső 4 es fogam melyen egy állandó gyökércsúcs gyulladás volt. A kihúzott fog helyére egy azonnali terhelésű implantátumot helyzetek egy ideiglenes koronával melyet kivették a harapásból. Az implantált fogat nem terheltem, vigyázok rá, talán jobban is mint kéne, mivel panaszos. A problémám a következő: sajnos a fájdalom, amit éreztem a gyulladt gyökércsúcson nem szűnt meg, pedig lassan 3 hete történt a beavatkozás, ugyan azt vagy nagyon hasonló fájdalmat érzek a műgyökér magasságában, mintha a gyulladás ugyan úgy ott lenne, mint régebben.
  2 hét után visszamentem egy kontrollra mivel jeleztem, hogy panaszos a fog. A kontrollon csináltak egy panoráma röntgent és szemrevételezték a fogat, megnyugtattak hogy minden rendben a műgyökér már elkezdett csontosodni és az íny békés. Ennek ellenére még is erős fájdalmat érzek, ami már a szomszédos 3-as fogamra is kisugároz, aggódom mert a fájdalom már kezd rosszabb lenni mint az operáció előtt volt.
  Valóban normális-e hogy ennyivel az operáció után panaszaim vannak? Érdemes lenne-e másik rendelőt keresnem?
  Köszönettel és üdvözlettel: Kemenes Ádám

  #45258 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ádám!
  Amennyiben panaszai továbbra is fennállnak, CT felvétel készítését javasoljuk, mellyel teljes képet kaphatunk a csontállomány állapotáról, így precízen meghatározható, hogy valóban van-e gyulladás az implantátum területén. Rendelőnkbe a 06 80 111 000 telefonszámon foglalhat időpontot, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
  Jobbulást kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Azonnali terhelésű implantátum utáni fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft