Alvás után állkapocs fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32949 Reply
  mpetra0526@gmail.com
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
  Kisebb koromban jártunk évekig állami fogszabályzásra majd abbahagyása után egy magánorvos véleményére is kíváncsiak voltunk. Megállapította, hogy előrehúzták túlságosan az állkapcsomat a felső és alsó fogsorom metszőfogai között nagy rés. Nagyon fedi az alsót.
  1-2 hónapja reggelente kelek állakapocsfájdalommal amely délutánra elmúlik és mindig alvás után jelentkezik. Sajnos már a fülemre is kihat (fülészeten voltunk a fülem ép mondták a baj nem itt keresendő) Eddig nem zavart az alvás utáni állkapocsfájdalom mert az elmúlt napközben, viszont már a fülem miatt elég kellemetlen mert az rágásnál és hatapásnál folyton fáj illetve nem tudom a számát nagyra nyitni.
  A problémát a rosszul helyezkedő fogsorom okozhatja vagy, hogy éjszaka nagyon szoros zárt szájjal alszom, talán csikorgatom a fogam? Harapásemelőre lenne szükségem?
  19 éves vagyok (érettségi előtt állok)
  Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel: M Petra

  #32959 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Petra
  A felsorolt lehetőségek mind fennállhatnak. Konkret diagnózis vizsgálatot követően állítható fel. Javasolnék egy diagnosztikai és egy szájüregi vizsgálatot, melyet követően megállapítható, hogy problémájának oka harapási rendellenesség e? Amennyiben szükséges harapásemelő készitése megoldás lehet az ön számára
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Alvás után állkapocs fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft