Alsó felső teljes k|észítés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40668 Reply
  Szőke Anikó
  Vendég

  12345ancsa@gmail.com. Érdeklődnék hogy alsó és felső fogsor készítése esetén lenne – valamilyen módon részletfizetés? A felső híd va több mint 20éve, sűrűm fáj és el is van törve. Köszönöm a segítséget!

  #40683 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anikó
  A teljes pótlás ára több részletben (2) is kiegyenlíthető. Első részlet a kezelés megkezdésekor, a második a fogmü átadásakor esedékes
  Üdvözlettel

  #40826 Reply
  Nóra
  Vendég

  Tisztelt Drnő/ Úr!
  Az felső 6frontfogamra szeretnék cirkón koronát esztétikai okokból (színbeli elváltozások, stb.), egyébként a fogaim egészségesek. A kérdésem az lenne, hogy ezt a pótlást egybefüggő híddal lehet csak megoldani, vagy általában van lehetőség a koronák egyenkénti felhelyezésének a csonkra? Ill. ez mitől függ? (Az utóbbit találnám jobbnak, mert ha esetleg valami éri, úgy nem kell mind a 6 tagon cserélni a koronát.)
  Illetve az egyik fogam kihúzták jobb oldalon hátulról, így a mellette lévő elkezdett “elcsúszni” abba az irányba. Ha egyenként helyezik fel a koronákat, akkor lehetséges, hogy a frontfogak is elfognak csúszni?

  Válaszait előre is köszönöm!

  #40834 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nóra
  Kérdésére válasz diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot követően adható. Ép és egészséges fogak esetében egyéb esztétikai lehetőségek is szóba jöhetnek. Javasolnék egy szakorvosi konzultációt, mely alkalommal minden esztétikai lehetőséget megbeszélhetnénk.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Alsó felső teljes k|észítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft