Alsó-felső teljes fogsor készítése, mini implantátummal !

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25057 Reply
  Istvan
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos !

  Az utóbbi időben a fogaim erős romlásnak indultak, mivel nem szeretnék vele túl sok macerát, úgy gondolom a legjobb megoldás hosszútávon az lesz, ha csináltatok egy alsó-felső teljes fogsort, mini implantátum rögzítéssel.
  Mivel a munkám miatt sokat vagyok úton, ezért az lenne a kérdésem, hogy legrosszabb esetben is, mennyi idővel lehet számolni, a-z-ig.
  Mivel gondolom, hogy több lépcsős a dolog, a fogeltávolítás és az implantátum behelyezése között, lesz-e valamilyen ideiglenes pótlás a rágás és az esztétikum miatt, mert a munkám sajnos nem állhat meg, vagy egy végleges pótlás kerülne behelyezésre, amibe később kerülne a mini implantátumra rögzítő gumibakok furatai.
  Valamint milyen körülbelüli összegre számíthatok, bár tudom, hogy ez is csak egy konzultáció után mondható meg konkrétabban.

  Válaszát előre is köszönöm:
  István

  #25067 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves István,

  Kérdését továbbítottuk kollegánknak, aki hamarosan válaszol a kérdésére.

  Üdvözlettel:

  #25079 Reply
  Istvan
  Vendég

  Köszönöm, várom

  #25088 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves István,

  Egy teljes szanálást követően mindenképp meg kell várni a sebgyógyulást. Jó esetben a foghúzásokkal egyidőben bekerülhetnek az implantátumok, ezt követően 1 hét múlva készülhet ideiglenes kivehető pótlás, mellyel átvészeljük a sebgyógyulási időt. Ezt követően pedig felkerülnek a felépítmények és kapcsolhatóvá válik a fogsor.
  Teljes elkészülési idő körülbelül 1-3 hónap, mely esetben nagyon sok szempont figyelembe vétele szükséges.
  Hangsúlyozom fogatlanul maximum két hetet tölt el, mely a foghúzásokat követően a nyálkahártya regenerációja miatt, és a fogsor elkészülési ideje miatt szükséges. Lenyomatot varratszedést követően kb 8 nap múlva tudunk venni.
  Az ára függ az implantátumok számától, a beavatkozások mértékétől, és fajtájától. Javaslom Önnek, hogy fáradjon be hozzánk egy konzultációra, ahol felmérjük állapotát, elmondjuk a lehetőségeket, és konkrét ütemezéssel, árakkal állunk rendelkezésére.
  Rendelőink hétfőtől vasárnapig a hét minden napján állnak pácienseink rendelkezésére. Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Alsó-felső teljes fogsor készítése, mini implantátummal !
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft