Állkapocs-ciszta

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40024 Reply
  Anna
  Vendég

  Üdv!

  2018 nyarán problémáim voltak egy ínyemen található aftaszerű fehér folttal, ami azonban nem fájt. A fogorvosom szabadsága meg egyéb okok miatt csak ősszel derült ki, hogy az a külső nyoma annak, hogy van egy ciszta az állkapcsomban. Ez a ciszta megölte az egyik fogam, gyökérkezelni kellett 🙁 A cisztát szájsebészeten 2019 januárjában műtötték ki.
  Fél évvel a beavatkozás után készült még egy fogröntgenem, akkor a fogorvosom azt mondta, hogy úgy látja, rendben vannak a dolgok. Nekem továbbra is „furcsa érzésem” volt ott az állkapcsomban. Ma vettem észre, hogy van egy ugyanolyan folt az ínyemen, mint mielőtt megtalálták volna azt a cisztát, csak ez most érzékeny az érintésre.
  A járványügyi helyzetre tekintettel egy csomó helyen azt olvasom, hogy csak sürgősségi ellátás van. Gondolom, abba nem fér bele az, hogy kiderítsem, visszanőtt-e ez a ciszta, igaz? Törődöm a fogaim egészségével, nem akarom, hogy még egy meghaljon 🙁

  Szép napot önöknek!

  #40055 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anna
  A jelenlegi helyzetben állapota valóban nem indokolja a fogorvos felkeresését. A jelenleg hatályos rendeletnek megfelelően minimalizálni szükséges a betegszámot, és kizárólag akut ellátás nyújtható. Bízunk benne, hogy a jelenlegi helyzet hamarosan a fogorvosok számára is megnyugtatóan rendeződik, melyet követően nem lesz akadálya a kivizsgálásának.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Állkapocs-ciszta
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft