Állkapocs alatti csomó

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #49686 Reply
  Krisztina
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!

  Egy olyan problémám lenne, hogy hosszú ideje újra és újra előjön az, hogy miután reggelente felkelek, az evés és az ivás fájdalmassá válik. De nem a fogam fáj, hanem mintha valami „nagyon savanyú ettem volna” hatást érzrk. Elég egy korty vagy falat, és görcs rántja össze az állkapcsom jobb oldalát, és szinte csillagokat látok. Az állkapcsom alatt mára már láthatóvá vállt egy duzzanat is, ami érintésre fájdalmas. Egy kis idő után ez mntha leapadna.
  Többször előjött már ez a dolog, a fogrovosom javaslatára 2 hónapja kihúzattam a bölcsességfogamat is, egy darabig jó volt, de most újra előjött.
  Múlt héten be volt gyulladva a fogínyem azon az oldalon, arra gondoltam, hogy amiatt lehet, de furcsa, hogy már korábban is volt ilyen. És az is furcsa, hogy csak néha jön elő, de akkor több egymás utáni reggelen is így járok.
  Remélem, hogy tud valamit javasolni, vag, hogy mitől lehet. Mert már eléggé ijesztő a dolog, hogy valami komolyabb bajra is utalhat a csomó.

  Előre is köszönöm a választ:
  Krisztina

  #49687 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina!

  Látatlanban nem tudjuk megállapítani, hogy mi okozhatja a panaszait, ezért javasolnánk egy személyes konzultációt, CT vizsgálattal.

  Mielőbbi jobbulást kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Állkapocs alatti csomó
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft