a multkori kihuzott b.foggal kapcsolatos kerdes

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25327 Reply
  Mihály
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Amiatt irok mivel kezdek egyre jobban aggodni es a hetfo meg messze van amikorra idopontom van.
  Szoval csutortokon visszamentem es kaptam a jodos atmosasob kivul egy gyogyszeres gezdarabot bele ami kezd kijonni.. On szerint 2-3 nap utan kijohet vag meg ilyen tavon is hasznal? mivel az allando fajdalmat megszuntette sot azota csak 1 szem fajdalomcsillapito kellett.
  Viszont az elotte levo fog meg mindig magasnak erzodik es raharapasra faj az egesz alatta levo csonttal egyutt. Lehet ez kulon begyulladt volt? Akkor volt ilyen amikor bevolt egy gyulladva es azt gyokerkezelni kellett. On szerint mit mondjak a fogorvosnak hogy komolyan vegye es ne razzon le egybol hogy jaj majd idovel jobb lesz… mert szerintem egy rontgen nem artana mert rossz hogy egy hete nem tudom osszecsukni a szamat mert magasnak erzodik a tomes es a fog( kiveve alvas utan.. akkor egy ket oran at nem veszes.
  Koszonom a segitseget es elnezest a zavarasert.

  #25338 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mihály
  Egy röntgen valóban nem ártana. Akkor konkretabban meg lehet határozni, hogy kisugárzó fájdalomról beszélünk e, vagy esetleg a másik fog is problémássá vált.
  Ha a fogat harapáskor magasnak érezi kérje annak korrigálását. A jodos csík ha kiesik Nem okoz különösebb problémát, de nyilván jobb lenne ha a sebben maradna.
  Üdvözlettel

  #25348 Reply
  Mihály
  Vendég

  Szerencsére benne maradt és valamit javult is kivéve az hogy magas. Mindenesetre délelőtt megyek vissza és akkor megpróbálom őket rávenni hogy komolyan nézzék meg ha pedig csak magasság baj van akkor a tervezett töméscserekor gondolom ez megoldódik.

  #25355 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mihály
  Ennek örülök, remelem hamarosan jobban lesz
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: a multkori kihuzott b.foggal kapcsolatos kerdes
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft