+36703248982

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32103 Reply
  Barnáné Tímea
  Vendég

  Tisztelt Dr. Úr/Nő!
  Elől,a fogam gyökerénél genyzacskó alakult ki. Az inyem szélénél a fogamon van egy kis lyuk, de viszont mozog is a fog, úgyhogy fogeltávolításról is szó lehet. Orvosi javaslatra hétfő reggel kezdtem el szedni a dalacint a cataflam drazséval napi 3*1 szemmet. Szerda reggel még erős szúró lüktető fájdalom volt arc feldagadással, ezért bejelentkeztem a helyi fogorvoshoz, akihez csütörtök délelőttre kaptam időpontot. Szerda déltől mintha elvágták volna, kezdett lohadni az arcom, a genyzacskó érintésre és nyomásra nem volt érzékeny. Attól függetlenül elmentem csütörtök reggel a fogorvoshoz a megbeszélt időpontra. Megnézte, nyomkodta, maszírozta szétfele. Azt tanácsolta, hogy vagy felszúrja és estére jól bedagad az arcom majd kifakad a genyzacskó, vagy a másik lehetőség, hogy nem nyúlunk hozzá mivel szépen lohadt és nem fáj, szedjem el a gyógyszert, hideget tegyek rá, majd körkörösen masszírozva oszlassam el a genyt, majd szerdán eltávolítja a fogat. Péntek reggelre viszont újra elkezdett fájni, lüktetni. A gyógyszerek 5-6 órát hatnak. Ma, szombat reggel veszem be az utolsó szemet. Már a fél arcom nincs bedagadva, nem vörös, de a felső ajkam mintha ajakfeltöltésen lettem volna úgy néz ki. Ha beveszem az utolsó gyógyszert lelohad, de utánna? Szeretnék elmenni Önökhöz, mert nem tudom hogy természetes-e? Szükséges-e azonnali beavatkozás, vagy még el kell szedjek még egy doboz dalacint a gyulladás miatt? 130 km az út Nyíregyházáig. Rossz az út, és ha tudom hogy így nem csinálnak vele semmit mivel be van dagadva az ajkam alatt, akkor nem indulnék el kis gyermekkel a hóesésben. Kérem, ha lehet, mihamarabb válaszoljanak, mert nem tudom mit csináljak.
  Válaszukat előre is nagyon szépen köszönöm!
  Tistelettel:
  Barnáné Tímea
  +36703248982

  #32112 Reply
  Barnane
  Felhasználó

  Érdeklődni szeretnék, hogy a foghúzás után a doktornő a genyzacskóból a geny útját szépen megindította, de még megvan a gömje. Kell-e valamit csináljak, vagy magától ki fog ürülni ha szedem még két napig a dalacint?
  Válaszát nagyon szépen köszönöm!

  #32120 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Timea
  A kezelést követően önnek egyéb teendője, mint az utasítások betartása nincs. Figyeljen a szájüreg megfelelő tisztántartására és javaslat szerint szedje az antibiotikumot. A tályog megnyitásával ürül a váladék, előfordul, hogy ez több időt vesz igénybe.
  Bízunk benne, hogy így a gyulladás kezelhetővé válik és a fog megtartható marad.
  Üdvözlettel

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: +36703248982
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft