1. elektromos fogkefém

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23768 Reply
  Balogh Bettina
  Vendég

  Jónapot!
  Most vettem egy elektromos fogkefét ez az 1. és a hátsó fogaimhoz nem fér be és nemakarom erősen betuszkolni.Szóval a kérdés az lenne,hogy:Ilyenkor mi a teendő?

  #23776 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Bettina!

  Köszönjük kérdését.
  Manuális fogkefe használata után valóban eltelhet néhány hét, amíg hozzászokunk az elektromos fogkefe formájához, rezgéséhez. Mint mindent, ezt is gyakorolni kell, technikánk folyamatosan fejlődik és meglátja, hamar megszokja majd az elektromos fogkefék által nyújtott tisztító hatékonyságot.
  Nem tudjuk milyen típust használ, de mindenképp érdemes lenne olyan fejet beszerezni, ami kisebb méretű, hiszen azzal könnyebben elérhetjük a hátsó illetve a belső felszíneket.
  Amennyiben a hátsó fogak tisztítása hányingert, öklendezési reflexet vált ki, próbáljon meg óvatosan gyakorolni és az orron keresztül lélegezni fogmosás közben, ez segíthet enyhíteni a kellemetlenséget.
  Ha bölcsességfogakról van szó és a helyszűke miatt nem tudja tisztán tartani őket, a későbbi problémák megelőzése érdekében szükség lehet azok eltávolítására, de erről mindenképp konzultáljon kezelőorvosával!
  Ha bármilyen további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: 1. elektromos fogkefém
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft