Fogfehérítés az MDC Dental rendelőjében

Fogaink árnyalata nagyban befolyásolja saját magunkról alkotott képünket, de egyes kutatások szerint mások is hajlamosak fogaink fehérsége miatt megítélni minket. Egy esztétikus, fehér fogsor nem csak magabiztossá és vonzóvá tehet minket, hanem szó szerint éveket tagadhatunk le életkorunkból. Az MDC Dental rendelőjében a fogfehérítés professzionális körülmények között zajlik.

mdc-klinika-fogfeherites-jatekAz MDC Dental budapesti rendelőjében megbízható fogfehérítő módszerek állnak rendelkezésünkre. Az otthoni kezelés vagy a bio fogfehérítés mellett az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb fogfehérítő eljárás a LED technológiával végzett beavatkozás.

Az MDC Dental Fogászati Klinikán használt német WhiteSmile fogfehérítő rendszer része egy fogfehérítő gél, az ínyt védő zselé és a kezelést követő fogfehérítő hab, ami segít remineralizálni a fogakat, megelőzve a fogérzékenység kialakulását.

(X) hirdetés

WhiteSmile fogfehérítő lámpa LED fénnyel.

A fogínyt védő zselé és a fogfehérítő gél felhelyezése után LED fénnyel aktiválják a fogfehérítő anyagot, ami látványosan segít eltávolítani a fogfelszín sárgás, barnás elszíneződéseit.

A WhiteSmile fogfehérítő rendszer előnyei:

– különböző koncentrációjú fogfehérítő gélek az eltérő igényekhez,
– ínyvédő zselé a lágy szövetek károsodásának megelőzéséhez,
– tartós eredmény,
– különálló fogak vagy teljes fogsor fehérítése,
– gyökérkezelés miatt elszürkült fogak fehérítése.

(X) hirdetés

Az MDC Dental fogászati rendelőjében szakértő kezek végzik a fogfehérítést, így biztonságban tudhatjuk fogainkat és ínyünket a kezelés során.

Játssz velünk a Facebook-on és nyerd meg Te az 58 000 Ft értékű WhiteSmile fogfehérítő beavatkozást, hogy a nyár legszebb mosolya a Tiéd legyen!

Játék elérhetősége: Merjmosolyogni.hu – Facebook
Játék ideje: 2016.04.25-2016.05.01.
Játékon való részvétel feltételei:

– a poszt megosztása,
– oldalunk lájkolása,
– helyes megfejtés elküldése Facebook üzenetben.

A nyertesnek 3 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye velünk a kapcsolatot adategyeztetés céljából (Facebook-on vagy az info@merjmosolyogni.hu e-mail címen).

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft