Fogfehérítés – a tökéletes praxis-építő eszköz

A fogfehérítés a fogászaton belül az egyik legnépszerűbb esztétikai kezelés, melynek a fehérebb fogak elérése mellett számos előnye van. Ilyen az önbecsülés, önértékelés növekedése, nagyobb magabiztosság a fehérebb mosoly által.

whitewash-fogfeherito-termekcsalad

Mint minden kezelésnél, így a fogászati beavatkozás, fogfehérítés esetén is jó, ha előre tisztában vagyunk milyen hatással jár a beavatkozás, milyen eséllyel lesz hosszú távon sikeres vagy sikertelen.  A téves elvárások kezelése ezáltal elkerülhető.

Nem mindenki engedheti meg magának a drága, gyors fogfehérítési eljárásokat. Van, akinek olyan megoldásra van szüksége, amit magával vihet, és akár még ugyanazon a napon használni kezdhet.

(X) hirdetés

A WhiteWash professzionális fogfehérítő csíkok vagy a WhiteWash FELOLDÓDÓ fogfehérítő csíkok tökéletes első lépést jelenthetnek azoknak, akik a fogfehérítésre egyszerűbb, egyszerűen használható és megfizethető opciót keresnek.

A WhiteWash professzionális fogfehérítő csíkok formálható, műanyag alapú fogfehérítő csíkok. Az egyedülálló gyengéd fehérítő formula segítségével kényelmesen, hatékonyan és biztonságosan fehérítik a fogakat. A megfelelő mennyiségű fogfehérítő gél-tartalomnak köszönhetően csökken a fogak érzékenysége. Két héten keresztül, naponta egyszer, legalább 60 percig alkalmazva lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelmesen fehérítsük fogainkat.

whitewash fogfeherito csikok

A WhiteWash FELOLDÓDÓ fogfehérítő csíkok áttetsző, 6% hidrogén-peroxid tartalmúak, egyszerű és kényelmes használatra lettek kifejlesztve. Mivel 15-20 perc alatt maguktól feloldódnak, nem kell őket eltávolítani. Nem sértik a fogzománcot, felhelyezésük naponta egyszer vagy kétszer ajánlott. Terápiás fogfehérítésre, illetve a fehér mosoly szinten tartására egyaránt alkalmasak.

(X) hirdetés

whitewash feloldodo fogfeherito csikok

Ha a fogai ismét kezdik elveszíteni hófehér árnyalatukat, vagy újabb, kevésbé intenzív fogfehérítési opciók irányában folytatná a kezeléseket, úgy kiegészítő utókezelések javasolhatók, mint például a WhiteWash Professional Silver fogfehérítő fogkrém, amely speciális mikro-polírozó szemcsékkel, és a 99,9% tisztaságú ezüst részecske technológiának köszönhetően ragyogóbbá teszi fogait, visszaállítja azok természetes fehérségét, és meglepően tiszta, friss érzést kelt.whitewash professional silver fogfeherito fogkrem

A White Wash Hydroxy-White remineralizáló fogkrém hidroxiapatit tartalmával, amely a fogzománc egyik építőeleme, többszörös fehérítő hatásával segít visszaadni a fogak természetes fehérségét. Elősegíti a fogérzékenység kialakulásának megelőzését, fluoridot és xylitolt tartalmaz, és újjáépíti a fogzománcot.

whitewash remineralizalo fogkrem

A Brit fogorvosok által szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a White Wash termékcsalád minden egyes terméke minőségi, luxus kivitelben és hozzáférhető áron az igényes vásárlók közkedvelt választása.

További információk: dentshop.hu

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft