Fogászati Szakkiállítás a Syma csarnokban – 2013. október 17-19.

Ha október, akkor Dental World – tudja ezt minden fogászati dolgozó és a szakma vagy a szájápolás iránt érdeklődő. Érdekességek, újdonságok, továbbképzések, termékismertetők –ezek együttese adja a 2013. október 17-19-ig megrendezésre kerülő háromnapos rendezvény lényegét.

2013-ban is rengeteg kiállítóval várja a látogatókat a Dental World. /Kép: dentalworld.hu/
2013-ban is rengeteg kiállítóval várja a látogatókat a Dental World. /Kép: dentalworld.hu/

A fogászatban dolgozók (fogorvosok, szájhigiénikusok, fogászati asszisztensek, fogtechnikusok) számára mindenképp a fogászati szakma újításai, a különböző eljárások bemutatása és az elméleti továbbképzések miatt érdemes ellátogatni a budapesti Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központba.

A Dental World színvonalát jól mutatja, hogy olyan érdekességeket is felvonultat a rendezvény, mint a marketing előadások, a háromdimenziós számítógépes tervezőprogramok bemutatása vagy a fogászati fényképezés részletes ismertetése. A szakmai programokon egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az élethű fogpótlások – legyen szó egyetlen fogtömésről vagy egy teljes fogsorról.

(X) hirdetés

Akit pedig érdekel a szájápolás és fontosnak tartja a kellő tájékozottságot, esetleg csak barátkozni szeretne ezzel a világgal, nyugodtan látogasson el a Dental World-re, hiszen megannyi szájápolási termékkel ismerkedhet meg, de könnyen részese lehet egy-egy tanulságos beszélgetésnek is.

Helyszín:

Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központ
1146, Budapest, Dózsa György út 1.

(X) hirdetés

Nyitvatartási idő:

2013. október 17. csütörtök: 9.00-18.00
2013. október 18. péntek: 9.00-18.00
2013. október 19. szombat: 9.00-17.00

Belépő: díjmentes.

További információk: www.dentalworld.hu

Letölthető programfüzet: itt.

Item added to cart.
0 items - Ft