Újabb feltételezések – Sage Stallone fogászati fájdalom miatt halt meg?

Néhány hete szomorú hír került nyilvánosságra: az ismert színész, Silvester Stallone fia, Sage 36 éves korában elhunyt. A filmiparban dolgozó férfire holtan találtak Los Angeles-i otthonában, s mára az is kiderült, ekkor már három-négy napja halott lehetett. Otthonában rengeteg gyógyszert találtak, s most édesanyja azt állítja, ő tudja, miért volt fiának ekkora szüksége a fájdalomcsillapítókra.

Az anya, Sasha Czack szerint fia két héttel halála előtt részt vett egy fogászati beavatkozáson, mely során öt fogát is el kellett távolítani. Állítása szerint Sage ezután kezdett fájdalomcsillapítókat szedni, mivel azonban fájdalma nem enyhült, egyre nagyobb és nagyobb adaggal próbálkozott. Az ajánlott dózis figyelmen kívül hagyása miatt halálához a gyógyszer túladagolása is vezethetett, állítják a nyomozásban részt vevő szakértők.

Az öngyilkosság ténye Sage Stallone ügyvédje szerint kizárható, a férfi ugyanis tele volt megvalósításra váró tervekkel, sőt, házasodni készült. A Moonblood becenévre hallgató sztár először 1990-ben tűnt fel apja partnereként a Rocky ötödik részének forgatásán, ahol a valósághoz hasonlóan, Stallone fiát alakította. Később a színészkedést mellőzte, újabban rendezőként és filmproducerként dolgozott.

(X) hirdetés

Ha foghúzás után fájdalma 5-6 napon belül nem enyhül, keresse fel ismét fogorvosát, mert előfordulhat, hogy egy bennmaradt törmelék gyulladást okoz. Ilyenkor a seb tisztítására, helyi gyógyszeres kezelésre van szükség, ami általában gyorsan enyhíti a tüneteket.

Item added to cart.
0 items - Ft