Fehérítő hatású fekete fogkrém? Cool!

curaprox logo blackA Curaprox tudja, mi a dörgés! A szén gyógyító hatását már régóta ismerik a gyógyászatban és ez az ami megihlette a Curaprox Black is White és White is Black fogkrémek megalkotóját. Igazán extrán feketék! Nem kell azonban aggódni, nem fogják meg a fogaitokat, sőt, kíméletesen fehérítik őket.

De mitől menő a fekete?

Az aktív szén egy régi, jól bevált módszere a fogak fehérítésének. Az aktív szén, részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és a pigment részecskéket, és finoman eltüntetik azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződésekkel szemben hatékonyak.

Persze nemcsak a színe és az aktív szén tartalma miatt cool a Curaprox aktív szenet tartalmazó termékei. Tartogatnak még egyéb meglepetéseket is!

curaprox-black-is-white-pr

Ráadásnak egy kis optikai tuning

A Curaprox Black is White fogkrémeibentalálható aktív szén fehérítő ereje, kiegészül egy optikai hatással is. A svájci fejlesztésű Prestige Sparkling Blue®technológiának köszönhetően ezek a fogkrémek egy kékes filmréteget képeznek a fogak felületén, amely szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogaitok majd még fehérebbnek, ráadásul kémiai anyagok használata nélkül.

A vad külső kíméletes belsőt takar

curaprox-300-220-pr

A fogkrémek fekete színéért is felelős aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot , ellentétben a legtöbb fehérítő fogkrémmel, amelyek olyan koptató hatású szemcséket tartalmaznak, mint például kréta, szilikátok, habkő, illetve bentonit. Ezen felül a Curaprox Black is White fogkrémekben nincs semmilyen kémiai fehérítő anyag sem, mint például triklozán vagy hidrogén-peroxid, amelyek ugyan eltávolítják a szennyeződéseket, és hatásuk hosszabb ideig tart, viszont ezzel párhuzamosan roncsolják a fogzománcot. A Curaprox fekete fogkrémek tehát nem kémiai úton fehérítenek! Természetesen emiatt a hatásuk nem hetekig, hónapokig vagy évekig tart, hanem mindennap szükséges használni őket, ami különösen azért ajánlott, mert a fehérítő hatás mellett védelmet is nyújtanak, és nemcsak a fogzománcnak.

Természetes fehérítő hatás mellé különleges védelem is jár

curaprox-black-is-white-fogkrem

A nano-hidroxiapatit nevű különleges összetevő a fogzománchoz hasonló szerkezetének köszönhetően védőréteget képez a fogakon, és akár a sérült fogzománcot is helyreállítja. Ha ez nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy Svájcban, a Curaprox Black is White és White is Black szülőhazájában, olyan enzimeket is hozzáadtak ezekhez a különleges fogkrémekhez, amelyek védenek a fogszuvasodás ellen, és segítenek a szájszárazság leküzdésében.

Viszlát, szájszárazság!

A hagyományos fehérítő fogkrémekben található nátrium-lauril-szulfát (SLS) károsíthatja a szájnyálkahártyát, növelheti az afta kialakulásának esélyét és szájszárazságot okozhat, sőt zavarhatja az ízérzékelést is. Az SLS egy erősen habzó, felületaktív tisztító anyag, amely a legtöbb fogkrémben megtalálható. A Curaprox fekete fogkrémek természetesen teljesen SLS-mentesek! Sőt, minimális illóolajat tartalmaznak, ami miatt még kevésbé irritálják a nyálkahártyát.

white-is-black-black-is-white

Sőt! Már menet közben is rághatod!

Itt a legújabb újdonsága a Curaprox Black is White termékcsaládnak, a Curaprox Black is White rágógumi! Aktív szénnel a fehér fogakért, a friss leheletért és az őszinte mosolyért. Mostantól napközben is, bármikor egészségesebbé és szebbé teheti fogait a Curaprox fekete rágóval.

A természetes fogfehérítő hatás tehát a Curaproxnak köszönhetően nem illúzió többé! Aki nem hiszi, járjon utána, és próbálja ki a fekete fogrémeket friss mentolos (Curaprox Black is White) vagy különlegesen enyhe ízben (Curaprox White is Black) és úton hazafelé a Curaprox Black is White rágógumit! A Curaprox újdonságait megvehetitek gyógyszertárakban, vagy megrendelhetitek a Curaprox saját webshopjából.

2018. június 17-ig akciós Black is White termékek várják a kedves vásárlókat! A kedvezmény mértéke: 15%!

 

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft