Ez aztán üzlet! Telefonvásárlás mellé ingyen fogfehérítés

Legyen szó a modern életvitelt folytató országok bármelyikéről, az emberek egyre inkább kezdik megérteni, hogy milyen sokat jelent a mindennapokban egy szép mosoly. Nem csak jobb benyomást kelthetünk vele, de mi is jóval magabiztosabbá válhatunk általa. A legnépszerűbb esztétikai kezelések egyike a fogfehérítés. Ezt támasztja alá az is, hogy néhány országban olyan speciális, fogfehérítő bárokat nyitottak, ahol a vendégek maguk végezhetik el a szépészeti eljárást. Ha ez nem lenne elég, most a világ egyik vezető telefongyártója próbálja fogfehérítő kuponnal telefonvásárlásra bírni ügyfeleit.

Fotó: Nokia, Phones4U

Múlt hétvégén az egyik londoni telefonkereskedő azzal jutalmazta vevőit, hogy ha azok egy bizonyos típusú mobilkészüléket vásároltak, akkor ingyenes fogfehérítésre szóló kupont kaptak – írja a Dental Tribune International c. szaklap. Egy brit fogfehérítő céggel együttműködve a Lumia 900-as készüléket vásárlók olyan kuponokat vehettek át, amit az ország több pontján, általuk választott időpontban válthatnak be, egy szakember által végzett kezelésre.

A Nokia szerint nem véletlen döntöttek épp a fogászati szelvény mellett, egy internetes felmérésből ugyanis az derült ki, hogy a britek 64%-a a sztárokhoz hasonlóan szívesen tökéletesítené mosolyát fehérítő eljárással.

(X) hirdetés

Az 1000 felnőtt bevonásával készített kutatásból arra is fény derült, hogy az angolok melyik sztár mosolyát tartják a legvonzóbbnak: a többség a férfiak közül Tom Cruise-ra, a nők közül pedig Kate Middleton-ra szavazott. (Az biztosan tudható, hogy Cruise mosolyát maradéktalanul fogorvosainak köszönheti, de mostanában az a szóbeszéd járja, hogy a hercegnő is átment egy-két fogászati beavatkozáson.)

Hogy mennyire éri meg két ennyire különböző termékcsoportot összekapcsolni? A Nokia szerint nagyon is. Azt mondják, a vásárlók pozitívan reagáltak, s bebizonyosodott a feltételezés, miszerint az emberek szívesen vennének részt ilyen esztétikai kezeléseken. A gyártó mindemellett elismeri, vicces és korántsem megszokott kezdeményezés volt ez a részükről.

Item added to cart.
0 items - Ft