Egy új korszak kezdete a szájápolásban

curaprox logo

 

A CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe egy új korszakot nyit a szájápolásban köszönhetően a szónikus technológiának és a CUREN® szálaknak.Curaprox Hydrosonic

 

A szájhigiénia többet jelent annál, hogy nincs szuvas fogunk. Valójában egészséges mosolyt jelent: ínygyulladás, szájnyálkahártya irritáció, szabad fognyaki részek és fogágygyulladás nélkül, egy életen keresztül.

 

Szónikus fogkefe

(X) hirdetés

curaprox_hydrosonicEgy elektromos fogkefét akkor nevezhetünk szónikusnak, ha a kefefej legalább 30.000 seprő mozdulatot végez percenként.

A jól kiválasztott manuális fogkefék, a helyes fogmosási technikával éppen olyan jól tisztítanak, mint az elektromos fogkefék. Azoknak azonban, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét, a CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe ideális választás. Nem számít, ha kusza, torlódott a fogazata, nehezen tisztítható hídja, fogszabályozója vagy implantátuma van – mostantól a Hydrosonic fogkefével minden terület hatékonyan és gyengéden tisztítható. A Hydrosonic fogkefe azoknak is nagy segítség, akiknek finommotoros-mozgás problémái vannak.

cura_hydro

A Curaprox Hydrosonic fogkefe legnagyobb erőssége a gyengédsége

(X) hirdetés

A tudományos világ egyetért abban, hogy az érzékeny ínyszéli terület csak gyengéden tisztítható meg a káros baktériumoktól. A közepesen kemény vagy a kemény sörték, illetve az elektromos fogkefék forgó feje veszélyt jelenthetnek erre az érzékeny területre és ez olyan sérülésekhez vezethet, ami a fogíny visszahúzódását vonja maga után a fognyakról. Ehhez képest a CURAPROX Hydrosonic igazi kényeztetés az íny, az ínyszél és a fogak számára.

 

Súrolás helyett simogatás hydrosonic

Nagyon gyakran a fogmosás nem más, mint a fogkefe előre hátra dörzsölése a fogakon és az ínyen, sokszor túl nagy nyomással, és ez végül sérülést okozhat. A szónikus technológiával kombinálva az ultrafinom és puha CUREN® szálak nem csak az ínyt és a fogakat tisztítják gyengéden, de a kritikus és nehezen elérhető területeket is. Ezek a rendkívül vékony és puha CUREN® szálak nem szívják magukba a nedvességet, így fogmosáskor megőrzik tartásukat és rugalmasságukat. Mindezeknek köszönhetően a CUREN® szálak könnyedén elérik és megtisztítják a nehezen elérhető területeket is, mint Hydrosonic_45GradWinkelpéldául az ínyszél, parodontális tasakok, fogközök, rejtett zugok, valamint implantátumok, fogszabályozók és brackettek körüli területek.

Fogmosás közben nagyon fontos, hogy az ínyszéleket is megtisztítsuk, azonban ez sokszor elmarad, mivel a fogkeféket nehézkes a megfelelő szögben tartani. A Hydrosonic nyelén található mélyedések segítségével megfelelő szögben tartjuk a fogkefét a fogakra és az ínyszélekre is, ezáltal minden alkalommal tökéletesen megtisztítjuk azokat.

 

hydrosonic_A nagy teljesítményű motor akár 42.000 rezgést biztosít percenként, így 3 fogmosási mód közül lehet választani.

Intenzív: ideális a baktérium biofilm alapos eltávolításához.

Gyengéd: gyengéden és biztonságosan megtisztítja az érzékenyebb fogakat és ínyt.

Masszázs: az íny masszírozására.

 

curaprox-hydrosonicMinden Hydrosonic készlet egy sensitive és egy power fejet tartalmaz, amelyek később önállóan is megvásárolhatók.

CHS 200 sensitive – azoknak, akik most használnak először szónikus fogkefét. Rendkívül gyengéd és hatékony.

CHS 300 power – már korábban is szónikus fogkefét használóknak. Tökéletes tisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

hydrosonic keszlet

 

Teljes szájápolási készlet:

– CURAPROX Hydrosonic tartónyél + töltő
– 2 db különböző, cserélhető kefefej: 1 db CHS200 sensitive és 1 db CHS300 power
– Kiegészítő szájápolási eszközök: 3 db fogköztisztító kefe és egy különlegesen gyengéd fogkrém minta (15 ml)

Élvezze a fogmosást és őrizze meg fogai és ínye egészségét egy életen át.

 

Hydrosonic_Herz

Magyarországi forgalmazó:

Sager Dental Kft.
info@sagerdental.hu
+36 1 214 6559

SagerDentalSwissPremiumOralCare

Item added to cart.
0 items - Ft