Dental World 2014. október 16-18. – Syma Rendezvényközpont

A Dental World idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Syma Rendezvényközpontban. Az érdekes, szakmailag inspiráló és megannyi újdonságot felvonultató fogászati szakkiállítás minden olyan látogató előtt nyitva áll, aki a fogászatban dolgozik vagy aktívan érdeklődik a szájápolás iránt.

A XIV. Dental World a szokott helyszínen, 2014. október 16. és 18. között kerül megrendezésre. /Kép: DentalWorld Hungary/
A XIV. Dental World a szokott helyszínen, 2014. október 16. és 18. között kerül megrendezésre. /Kép: DentalWorld Hungary/

Mindig meghatározó élményt jelent a Dental World-ön részt venni, akár kiállítóként, akár látogatóként, hiszen a témaorientált kiállításon az érdeklődés középpontjában a fogászat és a szájápolás áll. Aki ilyenkor látogat el a Syma csarnokba, azt később napokig, sőt hetekig a rendezvény hangulata, inspiráló miliője lengi körül.

A XIV. Dental World ott jártunkkor az előző évek színvonalával, ismerős arcokkal és új kiállítókkal fogadott bennünket. Még mindig óriási hangsúlyt kapnak a modern technológiák, digitális eszközök, melyek precízebbé, tökéletesebbé tehetik minden fogorvos, fogászati asszisztens vagy fogtechnikus munkáját.

(X) hirdetés

Rutin fogorvosi eszközöket, szakruházatot, speciális rendelői készítményeket a több száz stand között legalább olyan széles kínálatban találni, mint fogpótlási technológiákat, implantátum rendszereket.

Természetesen nem csak a szakmában dolgozók, hanem a fogászat és szájápolás szerelmesei is találhatnak érdekességeket szép számmal: a legújabb szájhigiénés termékek, fogkrémek, fogkefék, szájvizek, fogköz tisztítók, szájzuhanyok vagy elektromos fogkefék hasonlóan meggyőző kínálattal vonulnak fel a rendezvényen.

Itt nem csak a drogériákban megszokott márkákkal és termékekkel találkozhatunk, hanem olyan különleges, prémium minőségű szájápolási eszközöket és készítményeket vásárolhatunk, melyek egészen új szintre emelik a hétköznapi fogtisztítás rutinját.

(X) hirdetés

Aki egyszer részt vesz a Dental World-ön, az legközelebb is garantáltan ott lesz, hiszen tudja, hogy ez a három nap a több ezer résztvevőnek mind egyet jelent: a fogászatot, annak minden szakmai kihívásával, hétköznapi szépségével együtt.

Item added to cart.
0 items - Ft