Babamosoly 2013 – Idén is keressük a Fogászat Arcát!

A szájápolás fontosságáról nem érdemes megfeledkezni. Kicsiknek és nagyoknak együtt kell tanulni, fejlődni és sikereket elérni, hiszen így leszünk egyre magabiztosabbak, egyre boldogabbak, ha a fogászatról vagy a szájhigiéniáról van szó. Üzenetünk népszerűsítésében a tavalyi évhez hasonlóan idén is néhány elragadó apróság lesz a segítségünkre.

fb

A Babamosoly pályázat, s a Fogászat Arca cím középpontjában soha nem a versengés, mint inkább a segítségnyújtás állt. Az apró indulóink segítenek ráirányítani a figyelmet játékunk központi témájára, a szájápolás fontosságára, míg szavazóink segítenek, hogy a gyerkőcök az elismerő mondatok mellett értékes tárgynyereményekhez és egy megtisztelő címhez jussanak.

2012-ben azért indítottuk a www.merjmosolyogni.hu–t, hogy egy kicsit felrázzuk a magyar lakosságot, ráirányítva figyelmüket a szájhigiénia fontosságára és a lemaradásunkra, ami a nyugati országok szájápolási kultúrájához képest jelenleg még érezhető, de reméljük, ezen hamar sikerül változtatnunk.
Együtt, természetesen, hiszen a ti lelkesedésetek is kell ahhoz, hogy a gyermekek óvodás koruktól megismerjék a napi szájápolási rutint, hogy a megelőzésre, ne pedig a helyreállító eljárásokra irányuljon a figyelmünk nagy része.

(X) hirdetés

Úgy gondoljuk, bár a célunkhoz időre és megannyi közösen végrehajtott tettre van szükség, a fogászati problémák megelőzése mégsem olyan ördöngös feladat, mint az elsőre gondolnánk. Bár napi rendszerességet és tudatosságot kíván meg a szájüregi betegségek prevenciója, mindez csak néhány percbe kerül, amiről egy idő után, még ha akarnátok, sem tudtok majd lemondani. A szép, tiszta és egészséges fogak ugyanis szerethetők, de nagyon.

2013-ban is összesen húsz, 0 és 24 hónapos kor közötti gyermek jelentkezését várjuk, akik szívesen indulnának a Fogászat Arca címért és az értékes tárgynyereményekért. Játékunkra 2013. július 17-ig várjuk a jelentkezőket, ezt követően indul a közönségszavazás – indulóink fotóira a Merj mosolyogni! hivatalos Facebook oldalán lehet szavazni 2013.07.19-én éjféltől 2013.08.02. éjfélig.

A 2013-as Babamosoly Pályázat résztvevői (ABC rendben):

(X) hirdetés

[nggallery id=28]

 

FŐNYEREMÉNY:
– Fogászat Arca 2013 cím, megjelenés a www.merjmosolyogni.hu oldalon,
– 20 000 Ft összértékű ajándékcsomag: a babának 1 db Curaprox CMPH cumi tartószalaggal, 1 db Curakid gyermekfogkefe, 1 db Elmex Gyermekfogkrém, 1 db Tupperware Bébi Tányér + 1 db Tupperware Bébi Evőeszköz Szett, a szülőknek: 2 db Sensodyne fogkefe és 1 db Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém.

Item added to cart.
0 items - Ft