Ashley Tisdale és barátnői az egészséges fogakért

Közszereplőként az embernek sokat kell adnia a megjelenésére. Nem elég a szép haj és a smink, na meg a méregdrága ruhák, a megjelenéshez egy ellenállhatatlan mosoly is hozzátartozik. Így gondolhatja ezt Ashley Tisdale is, aki ismert barátnőivel együtt június 2-án egy olyan rendezvényen vett részt, ahol nem csak személyük, de a fogak szépsége és egészsége is a középpontba került.

Cassie Scerbo és Francia Raisa

A már említett színész- és énekesnőt három barátnője, Janel Parrish, Cassie Scerbo és Francia Raisa kísérték el a kaliforniai rendezvényre, ahol a szájápolási termékek mellett kipróbálhattak jó néhány újdonságnak számító szépségápolási szert is.

Az, hogy egy-egy ilyen megmozduláson a kozmetikumok mellett helyet kaphat  egy fogkrém is, mint a szépségápolás egyik fontos eszköze, nagyszerűen tükrözi, hogy – főleg a fiatal generáció – egyre nagyobb hangsúlyt fektet fogainak egészségére.
Habár a huszonéves korosztály körében a fogfehérítés számít az egyik legnépszerűbb eljárásnak, legalább így ellátogatnak a fogorvoshoz, aki egyúttal ellenőrizheti fogaik épségét is. A képeket elnézve valószínűleg a hölgyek sem kerülik a fogászatot, így nincs problémájuk mosolyuk szépségével sem.

(X) hirdetés

Ashley Tisdale
Cassie Screbo és Francia Raisa
Janel Parrish

 

Cassie Screbo és Francia Raisa

Képek forrása: Just Jared

Item added to cart.
0 items - Ft