A fogmosás szuperduója: Curaprox fogkefe + Fogköztisztító kefe

curaprox fogkefe + fogkoztisztitoKétségtelen, hogy a Curaprox Fogkefe a fogmosás főszereplője. Önmagában azonban ő sem tökéletes, ugyanis a fogfelületnek maximum 70%-át képes maradéktalanul megtisztítani. A 100%-os tisztaság eléréséhez tehát segítőre szorul. Itt lép be a képbe a Curaprox ultrafinom Fogköztisztító kefe!

Ami nem megy Batmannek egyedül, az megy Batmannek és Robinnak együtt. Hasonló a helyzet Bonnie-val és Clyde-dal is. El sem tudjuk őket képzelni egymás nélkül. Összetartoznak, tökéletesen kiegészítik egymást. De miért említjük ezt egy helyes fogmosásról szóló cikkben? Nem véletlenül! Fogaink 100%-os tisztán tartásához ugyanis a fent említettekhez hasonló Superduora van szükségünk: a jól megszokott fogkefénk mellé egy hasznos segítőre, a fogköztisztítóra. Használd őt is naponta, a fogmosás előtt, így megelőzheted az ínygyulladás és a fogszuvasodás kialakulását a fogközökben is!

Miért ne feledkezzünk meg soha a fogköztisztítóról?

curaprox mind the gapMert fogainkat a fogkefénk egyedül nem képes teljes mértékben megtisztítani. A fogaknak öt oldala van, amiből a fogkefe csupán hármat ér el maradéktalanul. A további két oldal viszont a szomszédos fogak felé néz, ahol olyan szűk a rés, hogy nincs az a fogkefe, amely beférne oda. A fogakra ártalmas lepedék egyharmada viszont éppen itt, a fogközökben rakódik le. Így ha csupán a fogak látható felületét mossuk, akkor a káros baktériumok csupán 70%-ától szabadulunk meg. Ekkor kerül reflektorfénybe a fogköztisztító kefe…

(X) hirdetés

Törekedj a 100%-ra! Ne hagyd ki a fogközöket!

A Curaprox fogköztisztító mindig résen van! Rendkívül rugalmas szálai minden kritikus helyre elérnek. Szétnyílnak és kitöltik a fogak közötti rést. Úgy képzeld el, mint egy pici ernyőt, amely akkor és ott nyílik ki, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ennek az ernyőhatásnak köszönhetően elérik a fogközök homorú felületét is (1.), így a fogselyemhez (2.) és egy rövidebb sörtéjű fogköztisztítóhoz (3.) képest hatékonyabban és gyengédebben tisztítják a fogközt.

1: Curaprox CPS Prime fogköztisztító a fogközben, 2: fogselyem a fogközben, 3: rövid sörtéjű fogközkefe a fogközben. /Balról jobbra./
1: Curaprox CPS Prime fogköztisztító a fogközben, 2: fogselyem a fogközben, 3: rövid sörtéjű fogközkefe a fogközben. /Balról jobbra./

A Curaprox CPS Prime kiváló minőségének köszönhetően két mozdulat elég a megfelelő tisztításhoz: egyszer bevezeted, aztán kihúzod.

A tökéletes szájápoláshoz válaszd a Curaprox Superduo-t: Curaprox CS 5460 fogkefét és Curaprox Prime fogköztisztítót. Keresd a gyógyszertárakban, vagy rendelj online: sagerdental.hu/webshop!

(X) hirdetés

www.sagerdental.hu

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft