Hogyan értékelünk?

 Hogyan értékelünk?

A „Terméktesztek” menüpont alatt található teszteket minden esetben a szerkesztőség személyes tapasztalatai alapján állítjuk össze, élve a 1949. évi XX. törvény, a Magyar Köztársaság Alkotmánya 61. § (1) bekezdésében megjelölt véleménynyilvánítási jogunkkal.

Minden árut minimum két hétig, napi rendszerességgel használunk, hogy állásfoglalásaink kivétel nélkül objektívek maradhassanak.
Annak érdekében, hogy egységes értékrend alapján dönthessünk a fogászati termékekről, öt fő szempontot veszünk figyelembe, melyek minden esetben szerepelnek a megjelenő cikkben is.

1. Küllem: a termék külső megjelenése, imázsa. Vizsgáljuk a korszerű designt, a praktikus megoldásokat és általában az összbenyomást, amivel a vásárló is szembesül, ha az üzletben találkozik az áruval.

(X) hirdetés

2. Minőség: a felhasznált anyagok minősége, azok illesztése, összeállítása – figyelembe véve a piaci trendeket.

3. Használhatóság: ebben a pontban azt vizsgáljuk, a termék beváltja-e az ígéreteket, milyen a mindennapos használata (könnyű, nehéz, kényelmes, körülményes, stb…), és összességében mennyire hatékony.

4. Beszerezhetőség: az áru elérhetősége, állandóan vagy csak időszakosan kapható, mennyire hozzáférhető például egy kisvárosban.

(X) hirdetés

5. Ár/érték arány: az értékelés legsarkalatosabb pontja, végső soron megéri-e a terméket megvásárolni, megkapjuk-e az elvárt minőséget és tulajdonságokat a pénzünkért cserébe.

Összesítés: Mind az öt fenti kritérium esetén minimum 1, maximum 5 pontot adunk, ahol az 1 pont az elégedetlenséget, míg az 5 pont a teljes megelégedést jelöli. Az egyes kritériumoknál elért pontszámokat összeadjuk, mely maximálisan 5×5, azaz 25 pont lehet, majd elosztjuk 5-tel, ami az öt szempontot jelöli. Az általánosan elfogadott kerekítés szabályait alkalmazva egy termék lehet 1-es, 2-es, 3-as, 4-es vagy 5-ös osztályzatú.

1 – Nem ajánljuk
2 – Elégséges
3 – Közepes
4 – Jó
5 – Kiváló

 

FONTOS!

Az értékelés végső eredménye minden esetben a Merj mosolyogni!.hu szerkesztőségének személyes véleményét tükrözi, azért felelősséget nem vállalunk. A tesztekben közölt információk nem minősülnek orvosi szakvéleménynek vagy javaslatnak és egyetlen esetben sem helyettesítik a személyes orvosi ellenőrzést. Kérjük, amennyiben panaszai tartósan is fennállnak, mielőbb keresse fel szakorvosát!

 

Item added to cart.
0 items - Ft