Technológia – Precízebbé váló szájsebészeti beavatkozások

Az Acteon nevű fogorvosi műszereket gyártó cég új berendezéssel állt elő, részben azért, hogy megkönnyítse a műgyökér-beültetések folyamatát a gyakorlatban. Az I-Surge és az I-Surge+ névre keresztelt gépek nem csak a fogorvosok, de a betegek számára is könnyebbséget jelenthet.

Acteon I Surge+

Az I-Surge+ egy olyan erős alumíniumházba szerelt elektromotor, amit nagyon precíz sebesség- és nyomatékszabályozóval láttak el. Az autoklávba (sterilizáló gépbe) is helyezhető mikromotor nagy teljesítmény leadására képes, ami számos szájsebészeti beavatkozásnál hasznos lehet, így a fogászati implantátumok beültetésénél is. Egyenletes, stabil járása maximális precíziót biztosít a hajszálpontos megoldásokat igénylő műtétek alatt.

A mikromotor tökéletesen illeszkedik az összes ismert könyökdarab típushoz, megkímélve használóját a további beruházásoktól, az öt tárolható program és a beépített nyomásérzékelő pedig tovább tökéletesíti a mindennapos felhasználást. A gép nem igényel olajozást vagy tisztítást, teljesen karbantartás-mentes.

(X) hirdetés

Item added to cart.
0 items - Ft