Sztárok a fogászaton – Hollywoodban fogorvoshoz járni igazi büszkeség

A hírességeknek szinte munkaköri kötelesség törődni külsejükkel, s ehhez hozzá tartozik a mosolyuk rendben tartása is. Azok, akiket folytonosan lesben álló kamerák és fényképezőgépek vesznek körül nem csak a munkájukban, de a magánéletükben is, bizony kötelesek gondoskodni a szép és egészséges fogakról. Ez viszont úgy tűnik, a legtöbbjüknek nem okoz gondot, sőt, előszeretettel fényképezkednek a fogorvosi székben ülve, ezzel bizonyítva bátorságukat és talpraesettségüket. 

1. Mark Salling
Mark Salling a Glee-Sztárok leszünk c. filmsorozat egyik színésze, illetve zenész. Tudja, hogy a hölgyek szeretetét nem csak sportos testalkatával, de mosolyával is rabul ejtheti. Az egyik közösségi oldalon osztotta meg fogászati fotóját, melyen – valószínűleg csak a móka kedvéért – elég riadt arcot vág.

2. 50 Cent (Curtis James Jackson)
A nehéz sorsú, hamar árvává lett rapper ha magánéletében nem is, karrierjében annál szerencsésebb. Eddig összesen négy nagylemezzel jelentkezett, melyek közül három platina, egy pedig aranylemezes lett. Úgy tűnik, a kemény fiúk is adnak a mosolyukra, nem gondolja ezt másképp 50 Cent sem, aki a fotó után gyökérkezelésen esett át.

(X) hirdetés

3. Julianne Hough
A színésznőként és country énekesként híressé vált Julianne Hough egy gyors tisztításra ugrott be a fogorvosához, melyet egyből meg is osztott követőivel, bár később elnézést kért, hogy talán túl sok személyes információt közöl magáról. Igen, a sztárok már csak ilyenek.

4. Tom Hanks
Tom Hanks valamelyest diszkrétebben adott hírt magáról és fogai állapotáról ezzel a röntgenfelvétellel. Az Oscar, BAFTA és  Golden Globe díjakkal elismert filmszínész bár nem tartozik a legmagamutogatóbb sztárok közé, fogainak egészségét ő is szem előtt tartja.

5. Demi Moore
Jó látni, amikor egy közismert színésznő nem fél vállalni azt, hogy hozzánk hasonlóan ő sem tökéletes és neki is szüksége lehet olyan „evilági” dolgokra, mint például egy fogászati korona. Hollywood máig legjobban fizetett színésznője (a Sztriptíz c. film főszerepéért 12,5 millió dollárt kapott) rajongóinak azt üzente ezzel a képpel, hogy ő is csak ember. Jó ezt hallani.

(X) hirdetés

6. Ivanka Trump
A fogászaton is bátran néz a kamerába Ivanka Trump divatmodell, a cseh Ivana Trump modell és Donald Trump milliomos üzletember lánya. Dolgozott már gyémántkereskedő cégnél, szerepelt apja valóságshowjában, mostanában pedig édesanyaként a család vállalkozásában vállalt szerepet.

7. Ian Poulter
Az angol golfozó Ian Poulter szerepelt már a világranglista 5. helyén, ám a sok sport miatt mostanában kevesebb ideje juthatott önmagára. Amikor megosztotta ezt a fotót a világhálón, azt is tudatta mindenkivel, hogy már három éve nem járt fogorvosnál, így most nyolc fogát is be kell tömni. Igen, ezért hangsúlyozzuk mi is annyira, hogy félévente illik elmenni a fogászatra.

8. Chad Ochocinco
Az amerikai futballsztár, Chad Ochocinco nem tűnik nagyon letörtnek, miután kihúzták az egyik bölcsességfogát. Ezek után mondja azt valaki, hogy a foghúzás rossz dolog.

9. Kim Kardishian
Az is megesik, hogy valaki valóságos sportot űz a fényképezkedésből, mint például Kim Kardishian, aki több fotót is megosztott már magáról, a fogorvosi székben ülve. Ha fogfehérítésre megy, ha ellenőrzésre, mindig közli rajongóival – mi pedig hálásak vagyunk neki, hogy felhívja az emberek figyelmét a fogászat fontosságára.

Item added to cart.
0 items - Ft