Mondd el milyen gyümölcs lennél!

Te elképzelted már magad gyümölcsként? Választásod többet elárul el rólad, mint gondolnád. Szilva lennél, barack vagy éppen grapefruit? Válaszd ki a hozzád illő gyümölcsöt és tudd meg melyik [BEYOU.] fogkrém lesz a tökéletes társad a mindennapokban.  

ŐSZIBARACK

Ugye te sem szeretsz idegeskedni? Kerülöd a stresszt, békére és nyugalomra törekszel, hogy harmóniát és boldog mindennapokat teremts. A sürgés és a kapkodás helyett, inkább a lassulást és a megélt pillanatokat választod.

(X) hirdetés

A Pure Happiness fogkrém őszibarack, sárgabarack és frissítő bors-, fodormenta kombinációjával teremti meg a száj harmóniáját.

GÖRÖGDINNYE

Bárhol jársz mindig az újdonságok után kutatsz. Hedonista személyed szinte sosem mond nemet az új izgalmaknak, lehetőségeknek és az új ízeknek sem.

(X) hirdetés

A [BEYOU.] Candy Lover édes görögdinnyével és frissítő mentollal tökéletes kezdetet és lezárást kínál a napjaidnak.

SZEDER

Ismét a fellegekben jársz?Mindenre rácsodálkozol és különleges helyekre képzeled magad napközben, kreativitásodnak és képzeletednek szinte semmi nem szabhat határt.

Ébredj a DayDreamer fogkrém mentol ágyon elterülő, ábrándos szeder és mennyei édesgyökér keverékével.

GRAPEFRUIT

Igazi energiabomba vagy. Dinamikus és energikus személyiségeddel azonban nem mindenki képes felvenni a lépést. Imádod a figyelmet és a szereplést, te vagy a társaság középpontja.

A Rising Star lédus grapefruit és revitalizáló bergamott, borsmentával és mentollal teremti meg az erőteljes, fűszeres ízélményt, ami hozzád illő energiával kísér majd.

SZILVA

Te vagy az, aki nemet mond az unalmas hétköznapokra és minden nap valami újat próbál ki. Imádod próbára tenni magad, a versenyszellem és a győzelem éltet. Ritkán találkozol a félelem fogalmával, küzdelmeidet kísérő sikereket pedig teljesítménytől függetlenül diadalmasan ünnepled.

A [BEYOU.] Challenger fogkréme, egy kis datolyaszilvával és kesernyés gin tonic-kal az ideális koktél a te szájhigiéniádnak… ez esetben alkohol nélkül.

ALMA

Minden nap egy új kaland. Kíváncsi típusként mindig foglalkoztat, hogy a dolgok végére járj, te még hiszel abban, hogy a tudás hatalom. Igazi felfedezőként mindig új helyekre vágysz, a kalandjaidnak csak az idő szabhat határt.

Folytasd a felfedezést a mindennapokban az Explorer fogkrémmel, ami a zöldalma, az aloe vera és a borsmenta keverékével egy véget nem érő kalandos ízutazásra hív.

  

Vigyél színt a fogmosásba is!

A színes fogkeféiről ismert svájci Curaprox márka új [BE YOU.] gyümölcsös, vegán fogkrémjei közt válogatva fogmosáskor sem kell lemondanod arról a gyümölcsről, ami te vagy.  A hatféle fenséges gyümölcsös íz nemcsak hosszantartó frissességet ad majd, hanem természetesen fehéríti is fogaidat* SLS-, triklozán- és mikroműanyag mentesen.

A glükóz-oxidázenzim a cukrot átalakítja először hidrogén-peroxiddá, majd oxigénné, így távolítva el az elszíneződéseket és a foltokat a fogak felszínéről. A fogkrémben található A Prestige Sparkling Blue®optikai fehérítő, visszatükrözi a kék fényt, ezáltal a fogak még fehérebbnek látszanak. A hidroxiapatit  remineralizálja és erősíti a fogzománcot, elsimítja a fogfelszínt, ezáltal az új elszínező részecskék nem tudnak megtapadni és a fogak tovább egészségesek. Intenzív mentol gyöngyök biztosítják a hosszantartó frissességet, amik csipetnyi szilícium-dioxiddal tisztítják gyengéden a fogakat. A fogkrémek xilit hozzáadásával készülnek, ami segít megakadályozni a kariogén baktériumok szaporodását, amik a fogszuvasodásért felelősek. Gyógynövény összetevői: az echinacea, az ördögcsáklya és az ázsiai gázló nyugtatják, regenerálják a nyálkahártyát és az ínyt, valamint csökkentik a gyulladást ezzel segítve akár a kezelések, műtétek utáni gyógyulást is.  Akárcsak a többi Curaprox fogkrém, a [BEYOU.] fogkrémek is alacsony abráziós értékkel (RDA 50) védik a fogzománcot.

Mi is hamarosan teszteljük, már alig várjuk, hogy beszámoljunk nektek róla!

Bővebb infot itt találtok: https://www.sagerdental.hu/curaprox-beyou-fogkrem

(X)

 

Item added to cart.
0 items - Ft