Legyen Neked is sztármosolyod most megfizethető áron!

Villányi-Dent-logoNem tudsz választani a rengeteg fogfehérítési eljárás közül? Otthoni vagy rendelői fogfehérítést válassz, legyen peroxid-mentes, vagy inkább UV-mentes?

Több mint egymillió boldog páciens a világon egyetért velünk: a BriteSmile az egyik legkönnyebb és leghatékonyabb módja a fogfehérítésének.

 

Legyen Neked is sztármosolyod megfizethető áron!
Most 35.000 Ft-ért 46% kedvezménnyel nyújtjuk Neked.

(X) hirdetés

britesmilelogo


A BriteSmile egy olyen rendelői fogfehérítési módszer, amely bizonyítottan ártalmatlan a fogakra, és hatékonyan kifehéríti őket. 80 perc alatt akár 8 árnyalattal világosabb fogszínt eredményezhet.

Az ADA (Amerikai Fogorvosok Szövetsége) tanulmánya bebizonyította, hogy a BriteSmile fogfehérítés biztonságos, hatékony és a hatása éveken át tart. Minden más eljárásnál hatékonyabban fehéríti ki a fogakat.

Az egyéb fogfehérítési módszerekkel összehasonlítva a BriteSmile kimagaslóan jobb mind a minőséget, az összetételt, a hatékonyságot és az élettartamot tekintve. Az eljárás UV mentes, így kíméletes és megbízható megoldás lehet érzékeny fogak esetében is.

(X) hirdetés
britesmile
BriteSmile fogfehérítés előtt és után.

Az eljárás 2 fő összetevője a speciális zselé és a kék fényű lámpa.
A kék fény forradalmasította a fogfehérítési módszert, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak. Ez nem lézerfény, nem melegíti fel a fogakat és nem okoz sérülést a zománcon.

brite-smile-gepA speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsájt a fogfelszínre és aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást.

Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény a bőrre, az ínyre és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsájt ki káros UV sugárzást.

Az egyedi tervezésű formájának köszönhetően megvilágítja és fehéríti a mosolyvonalba eső összes alsó és felső fogat, mialatt gondoskodik a természetes, egyenletes végeredményről.

 

Próbáld ki nálunk, szeretettel várunk!

 

logo Bejelentkezés

Villányi Dent… Minőség és bizalom!

(X)

 

Item added to cart.
0 items - Ft