A legújabb fogfehérítő termékek 2014-ben

Úgy tűnik, idén több vállalat is gondolt a fogak fehérségére és arra, hogy mindez egyre fontosabb az embereknek. Növekvő szájápoási igényeink hatására 2014-ben több új, fehérítő hatást ígérő fogkrémmel és szájvízzel találkozhatunk majd a boltok polcain, amik közül vannak továbbfejlesztett vagy teljesen új, olcsóbb és drágább termékek – lássuk, mit kínálnak a gyártók!

fogfeherito_termekek

1. Elmex Sensitive Whitening fogkrém

elmex sensitive whitening

Az Elmex Sensitive Whitening fogkrémről nem sok információt találunk magyarul, a GABA hivatalos, angol termékleírását elolvasva azonban megtudhatjuk, hogy kalcium-karbonátot tartalmaz a fogkrém, ami dörzshatása révén távolítja el a fogak apró repedéseibe került ételmaradékokat, ezáltal visszaadva a fog természetes fehérségét (az eredeti árnyalatnál azonban vélhetően nem lesz fehérebb a fogunk). Ugyanakkor – a gyártó ígérete szerint – a fogérzékenység kezelésére továbbra is alkalmas az új Elmex Sensitive fogkrém.

(X) hirdetés

Fogyasztói ár*(75 ml): kb. 1000-1200 Ft

 

 

2. Blend-a-med 3D White Lux fogkrém

blendamed 3d whiteluxA Blend-a-med 3D White Lux nem csak fizikai, hanem kémiai fehérítő hatást is ígér vásárlóinak, mindezt határozott számokban is kifejezve: a fogkrém öt nap alatt a felületi elszíneződések 90%-át képes eltávolítani a fogfelszínről. Ez esetben elvileg nem csak mechanikai tisztításról beszélhetünk, ráadásul az ígéret szerint a 3D White Lux segít megelőzni az újbóli elszíneződések kialakulását is. Összesen négyféle White Lux fogkrém hozzáférhető: a Glamour, az Anti-Tobacco Fresh (dohányosoknak kifejlesztve), a Healthy Shine (fogzománc védelemmel) és a Pearl Glow (különleges fehérítő összetevőkkel.

(X) hirdetés

Fogyasztói ár* (75 ml): kb. 1100-1300 Ft

3. Signal White Now Gold fogkrém

signal white now goldBár hivatalosan már tavaly bevezették a Signal White Now Gold-ot, komolyabb marketinget csak idén kapott a termék. A Signal White Now továbbfejlesztett változata állítólag háromszor több fehérítő összetevőt tartalmaz, ami még látványosabb eredményre lehet képes. Miután fogat mostunk a fogkrémmel, optikailag valóbban fehérebbnek tűnik majd a mosolyunk, ez viszont csak ideiglenes, amire a gyártó fel is hívja a vásárlók figyelmét.

Fogyasztói ár* (50 ml): kb. 700-900 Ft

4. Listerine Stay White szájvíz

listerine stay whiteA Listerine megannyi szájvizet piacra dobott már, a speciális szájüregi igényekre is megoldást nyújtva. Nem maradhatott ki közülük a fehérítő hatás ígérete sem, ami a gyártó szerint a baktériumok lerakódásának megelőzésével érhető el. A Listerine Stay White segít a fogkőképződés megelőzésében, ami tisztább és fehérebb fogazatot eredményezhet.

Fogyasztói ár* (250 ml): kb. 800-1000 Ft

*A cikkben megjelölt fogyasztói árak a jelenlegi piaci árak szerinti becsült értékek, üzletenként és időszakonként eltérőek lehetnek.
Item added to cart.
0 items - Ft