Kipróbáltuk: Signal White System Medium fogkefe – Hibátlan megjelenés

Bár a külső nem minden, mégis szeretjük, ha egy szájápolási termék magán hordozza a gondos tervezés, az alapos kivitelezés és a minőségi koncepció jegyeit. Az embereket általában vonzza, ha valami szépet, harmonikust látnak, s ez könnyen lehet döntő érv egy fogkefe megvásárlásánál is. A Signal White System Medium fogkefével minden trendkövető elégedett lehet.

kiprobaltuk signal white system fogkefe

GYÁRTÓ: Unilever

KÜLLEM

(X) hirdetés

Lehet, hogy nem jó ötlet már a cikk elején utalni a végső következtetésekre, de nincs más választásunk – a Signal White System közepes keménységű fogkeféjének a legerősebb pontja kétségkívül a formatervezettsége. Öröm kézbe venni a fehér-sötétkék színű, ezüstös felirattal díszített, hullámzó mintákkal tarkított, gumírozott nyelű, többszörösen döntött fejű fogkefét. A tapadást könnyítő lamellák egy jól átgondolt, a mindennapos használatot segítő termék képét vetítik elő a szemlélőnek.

A sörték fehér, világoskék és sötétkék szálakból állnak, eltérő mennyiségben és hosszban csoportosítva, ami a külső megjelenésnél előnyként, a használhatóságnál inkább hátrányként értékelhető. Meg kell még említenünk a fogkefe fejének középső részén elhelyezkedő perlitet is tartalmazó gumilamellát, ami tovább erősítheti érzésünket, miszerint a fogkefe tervezői mindenre gondoltak. /A perlitet szájápolási területen ez idáig jellemzően fogkrémekben használták, fehérítő hatása miatt./

signal white system with perlite

MINŐSÉG

(X) hirdetés

A Signal White System fogkefe nyeléhez használt, gyöngyházfényű kék műanyag és a matt fehér gumírozott bevonat kellemes minőségről árulkodik, kétségtelenül nem a legolcsóbb anyagok után nyúltak a tervezők. A fogkefe lényegét adó, ritkásan elhelyezett sörték minősége ennyire már nem meggyőző, s bár közepes keménységű fogkeféről van szó, a szálak kezdettől fogva kissé kemények, merevek (aktív használat mellett két, három hónap alatt feltételezhetően ennél még keményebbekké válnak).

signal white system teszt

HASZNÁLHATÓSÁG

Aki közepes keménységű fogkefékhez van szokva, nem fog meglepődni a Signal White System használata közben. A sörték keménysége bár jó plakk eltávolító tulajdonságot feltételez, a különböző magasságú, túl nagy szintkülönbséggel elrendezett szálak nem támogatják az alapos tisztaságot. Ha ugyanis azt szeretnénk, hogy ne csak a hosszabb sörték érintkezzenek a fogfelszínünkkel, akkor annyira erőteljesen kell nyomni a fogkefét, hogy annak a fogzománc és az íny több kárát látja, mint amennyit a tisztítással használunk. Ugyanez az észrevétel vonatkozik a fogfehérítésért felelős gumilamellára is, hiszen azt is az alacsony sörték szintjével egy vonalba tervezték, magyarul vajmi kevés esélyünk van rá, hogy fogaink külső felszínével érdemben is érintkezni tudjon a lamella.
Az ígért fehérítő hatás az általunk végzett tesztidőszakban épp ezért nem is tudott megmutatkozni, lehet, hogy a perlites lamella ötlete más körülmények között valóban segíthet a fog elszíneződöttségén.

signal fogkefe

BESZEREZHETŐSÉG

A Signal White System medium fogkefe a legtöbb drogériában, online áruházban és szupermarketben könnyen hozzáférhető, kisebb városokban sem okozhat gondot a beszerzése.

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

729 Ft-ért vásároltuk a fogkefét, mindenféle akció vagy kedvezmény nélkül, ami nem rossz ár egy ilyen igényesen összeállított termékért. A mindennapos használat során tapasztalt ellentmondások miatt azonban nem valószínű, hogy újból adnánk érte ennyi pénzt .

 signal white system medium

ÖSSZEGZÉS

Külsőleg egy felettébb kellemes, (a fejet leszámítva) hibátlanul összeállított terméket ismertünk meg a Signal White System perlites fogkeféjében. Ezt a lelkesítő első benyomást azonban a használat kissé megfakította, közepes megítélésű fogkefévé változtatva a vonzó szupermodellt.

Küllem: 5/5
Minőség: 5/3
Használhatóság: 5/2
Beszerezhetőség: 5/5
Ár/érték arány: 5/2

Összesen: 5/3 – KÖZEPES

3Hogyan értékelünk?

Item added to cart.
0 items - Ft