Kate Hudsonnak is meggyűlt a baja a bölcsességfogával

Hiába sztárok, ők is csak emberek és nekik is ugyanolyan hétköznapi problémákkal kell megküzdeniük, mint nekünk. Csak épp ezekről a hírekről a világ összes pontján szinte azonnal értesülnek – nem történt ez másképp Kate Hudsonnal és bölcsességfogával sem, ami pont a legrosszabbkor kezdett el fájdalmasan lüktetni.

Kép: Ann Taylor

Idén negyedik éve adja Kata Hudson a nevét az Ann Taylor divatcégnek, s mint a márka arca, a reklámkampányaiban is rendszeresen szerepel. Az idei fotósorozat kicsit különlegesre, ám emlékezetesre sikerült, a művésznőnek ugyanis tényleg be kellett vetnie minden színészi képességét, hogy ne vegye észre senki a fotókon, milyen óriási fájdalma van – méghozzá egy rakoncátlan bölcsességfog miatt.

„Életem legszörnyűbb bölcsességfogas élménye volt, az egész arcom lüktetett” – nyilatkozta a színésznő a felvételek elkészülte utáni riportfilmben. Valamit azért mégis sikerült jól csinálnia Kate-nek, hiszen a képeket elnézve nem hiszem, hogy sokunknak az ugrana be, milyen rossz formában van mostanában.

(X) hirdetés

Arról nincsenek hírek, hogy a bölcsességfog sorsa mi lett, bár ilyen idős korban egy lüktető sorvégi fogat legtöbbször inkább eltávolítanak, hiszen nagy valószínűséggel vagy nem tudott előtörni megfelelően, vagy elromlott – és egyik esetben sem érdemes megtartani.

Item added to cart.
0 items - Ft